Szanowna, Antybiotyki i poważna AAAAkupresura TŻtem i wszystkimi możliwymi kotami w okolicy przez najbliższych kilka dni. Bardzo proszę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szanowna, Antybiotyki i poważna AAAAkupresura TŻtem i wszystkimi możliwymi kotami w okolicy przez najbliższych kilka dni. Bardzo proszę.
pogwizd pisze:Szanowna, Antybiotyki i poważna AAAAkupresura TŻtem i wszystkimi możliwymi kotami w okolicy przez najbliższych kilka dni. Bardzo proszę.
zabers pisze:pogwizd pisze:Szanowna, Antybiotyki i poważna AAAAkupresura TŻtem i wszystkimi możliwymi kotami w okolicy przez najbliższych kilka dni. Bardzo proszę.
Dobra, już dooobra. No przecie mówię - Ni!
(Nie wnerwia się dojrzałej pani w obliczu kolejnych ... urodzin)
Przepraszam nie było mnie 2 tygodnie i jestem dobrze ponad 20 stron do tyłuzabers pisze:Chyba nadszedł czas, abym opisała w jaki to niecodzienny sposób Saszka-Zmrol została trzecim pokemonem.
ewkaa pisze:Przepraszam nie było mnie 2 tygodnie i jestem dobrze ponad 20 stron do tyłuzabers pisze:Chyba nadszedł czas, abym opisała w jaki to niecodzienny sposób Saszka-Zmrol została trzecim pokemonem.czy ja dobrze czytam
ślicznotka zostaje
ależ cudownie
![]()
gratuluję Wam nowego domownika
, a koteczce najcudowniejszego domku pod słońcem
zabers pisze:... Następnego dnia poszłam pomóc koleżance w odgruzowywaniu chałupy. Wróciłam późnym popołudniem. Ponieważ stopień "upierniczenia własnego" czynił mnie mało przystającą do obiegowego wizerunku człowieka współczesnego, postanowiłam niezwłocznie i bez specjalnych wstępów udać się do wanny.
dalia pisze:zabers pisze:... Następnego dnia poszłam pomóc koleżance w odgruzowywaniu chałupy. Wróciłam późnym popołudniem. Ponieważ stopień "upierniczenia własnego" czynił mnie mało przystającą do obiegowego wizerunku człowieka współczesnego, postanowiłam niezwłocznie i bez specjalnych wstępów udać się do wanny.
no bez przesady, aż takiego syfu w chałupie nie miałam![]()
był zdecydowanie mniejszy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: persik_ns i 45 gości