Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 07, 2011 19:44 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

kokocha ma rację na tysiąc procent, poza pogodą. Łatwo powiedzieć: "nie denerwuj się", ale mówię to: nie denerwuj się. Nie pomożesz ani sobie, ani kotom, wręcz przeciwnie. One wyczują zdenerwowanie (skąd ja to znam :? ), a Ty będziesz słabsza i fizycznie, i psychicznie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 07, 2011 21:31 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro wrz 07, 2011 22:20 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Duża też lubi Starszych Panów.
Idziemy chyba spać, TygRyniu. Dobrej nocy Wam życzymy.
Osobiście czekam na wyprowadzkę małych.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 08, 2011 5:05 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Miau, TygRysiu,
jak się masz, czy wszystko dobrze u Ciebie?
Duża przestała panikować?
Pozdrów Dużą i pogłaszcz od naszej dużej Gusta (nie wiem, co te duże widzą w psach, naprawdę) :? .
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 08, 2011 9:05 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Duża, nie denerwuj się. Naprawdę nie musi się zarazić. Siostra Psota, Pigułka, długo-długo była nosicielką białaczki i nikt o tym nie wiedział (bo pierwszemu "wetowi" nie chciało się sprawdzić, a obecnemu też to do głowy nie wpadło). Sprawa się rypła, jak się wirus uruchomił. Ani Psot, ani Kulka się nie zarazili.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 08, 2011 10:29 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Niech nas ktoś ratujeeeee`!!!! Duża to wariatka!!!!!!!! Chce nam kociaka przytachać, no!!!!!!!!Mało mi żyć z blondynem i Bolkiem? To jeszcze jakieś małe gówienko? nieeeeeeeee. Fasoooolko ratuj :placz: :placz:
TygRych w rozpaczy

Kilka postów temu cieszyłam się, że uzbieraliśmy kasę na ciachniecie kici osiedlowej, niespełna rocznej, która dwa kociaki już powiła. Wczoraj miała być zabrana na sterylke (przychodzi o konkretnych porach na jedzenie) niestety kici nikt nie widział od dwóch dni :strach: Jeden kociak (kocurek) został już zabrany do domu, kociczka jednak czeka i woła za mamusia. Ludzie chodzą dają jej jeść ale jest sama w tej altance (ludziska-właściciele altanki nie wyganiają jej). Jeśli się kotka-mama dziś do wieczora nie pojawi pokuśtykam tam i zabiorę kicię, bo ok 3 miesięczne maleństwo może i samo je, ale narażone jest na ataki jurnych osiedlowych kocurów, psów i głupich dzieci. Boję się, że się w nocy wyziębi i ze chora będzie :( Martwię się o maleństwo, o to jak sobie poradzę i o wszystko w ogóle.
TygRych wykazuje normalne zachowania, czyli je załatwia się i japę drze pod drzwiami żądny emocji podwórkowych.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Czw wrz 08, 2011 10:34 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Biedny TygRych...

MaryLux

Post » Czw wrz 08, 2011 11:24 Re: Jak sypia gruby kot- Duża kombinuje :(

Biedny jestem oj tak. No jak ona sobie to wyobraża? Choćby dziś :

Chciała pościelić łóżko, ale... się nie da, bo...
Obrazek
na legowisko tez nie pójdzie, bo...

Obrazek

i w ogóle każde możliwe miejsce sypialne jest zajęte, o...
Obrazek

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Czw wrz 08, 2011 11:41 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

TygRych zatracił się we śnie
Obrazek
Ciekawe czy kotom drętwieją łapki ?
Obrazek
Obrazek

urwiniu

Post » Czw wrz 08, 2011 12:11 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Biedactwo, nie dali mu poduszeczki ani nawet kołderki! Marznie!

MaryLux

Post » Czw wrz 08, 2011 12:38 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:TygRych zatracił się we śnie
Obrazek
Ciekawe czy kotom drętwieją łapki ?
Obrazek

Też się kiedyś nad tym zastanawiałam :)

Matko z córką!!!! TygRysiu... 8O 8O 8O co tam się u Was wyprawia!!! współczuję Ci z całego futra... chociaż z drugiej strony to koleżanka a nie kolejny kumpel...
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw wrz 08, 2011 12:57 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:Niech nas ktoś ratujeeeee`!!!! Duża to wariatka!!!!!!!! Chce nam kociaka przytachać, no!!!!!!!!Mało mi żyć z blondynem i Bolkiem? To jeszcze jakieś małe gówienko? nieeeeeeeee. Fasoooolko ratuj :placz: :placz:
TygRych w rozpaczy

Kilka postów temu cieszyłam się, że uzbieraliśmy kasę na ciachniecie kici osiedlowej, niespełna rocznej, która dwa kociaki już powiła. Wczoraj miała być zabrana na sterylke (przychodzi o konkretnych porach na jedzenie) niestety kici nikt nie widział od dwóch dni :strach: Jeden kociak (kocurek) został już zabrany do domu, kociczka jednak czeka i woła za mamusia. Ludzie chodzą dają jej jeść ale jest sama w tej altance (ludziska-właściciele altanki nie wyganiają jej). Jeśli się kotka-mama dziś do wieczora nie pojawi pokuśtykam tam i zabiorę kicię, bo ok 3 miesięczne maleństwo może i samo je, ale narażone jest na ataki jurnych osiedlowych kocurów, psów i głupich dzieci. Boję się, że się w nocy wyziębi i ze chora będzie :( Martwię się o maleństwo, o to jak sobie poradzę i o wszystko w ogóle.
TygRych wykazuje normalne zachowania, czyli je załatwia się i japę drze pod drzwiami żądny emocji podwórkowych.

TygRyniu :strach: :placz: :strach: :placz:
głupie duże są nieodpowiedzialne.
Fasolka

Urwiniu, wysyłam pw
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 08, 2011 19:41 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Chyba codziennie Was podręczę ludziska :( Pocieszam się bo ani kotki nie ma ani koteczki nie widać :( Mam nadzieje, że się schowała po prostu a nic złego się jej nie stało

I znów sie pocieszam Dwojgiem Starszych Panów

http://www.youtube.com/watch?v=UGOZ6roKL5A
Obrazek

urwiniu

Post » Czw wrz 08, 2011 19:42 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Też mam taką nadzieję. Możesz mnie dręczyć, choćby dlatego, że codziennie dręczę Ciebie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt wrz 09, 2011 10:14 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Wpadłam wczoraj na pomysł pozaglądania na nigdy przeze mnie nie odwiedzane watki ot takie przypadkowe i stwierdzam, że albo mam pecha albo forum to nie dla mnie :evil: Ludzie skaczą sobie do gardeł, wyzywają się, wszyscy wiedza lepiej, tragedia. Tak się cieszę, że mamy taki cichy wątek :)
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]