Marysiu zazdroszczę Ci mimo wszystko posiadania autka i prawka. Ja niestety jeszcze nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:sky_fifi
Masz zupełna rację.O tym dobrze wiem.Niestety jesli ktos wyzywa druga osobe, potem wyczyszcza watki(tu akurat nie pisze o tych Madralach, co obecnie sie perełkami nazywają),to niestety później nie ma jak odtworzyc tego co nawypisywali.Dlatego tez nie mozna pozwalac na to,zeby takie słownictwio i wulgarne etykietkli stały sie czyms na porzadku dziennym.Mnie to nie denerwuje,przyzwyczaiłam się.Jednak rozpowszechnianie nieprawdy, plotek tak,aby zaszkodziły osobie pomawianej jest prawnie karalne...(nie wygrazam sie, mam nadzieje,ze Pan Madrala PUKNIE SIE DOBRZE W GŁOWE, ZANIM ZNOWU COS WYMYSLI I POWIELI)...
z MOJEJ strony koniec...
sky_fifi pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:sky_fifi
Masz zupełna rację.O tym dobrze wiem.Niestety jesli ktos wyzywa druga osobe, potem wyczyszcza watki(tu akurat nie pisze o tych Madralach, co obecnie sie perełkami nazywają),to niestety później nie ma jak odtworzyc tego co nawypisywali.Dlatego tez nie mozna pozwalac na to,zeby takie słownictwio i wulgarne etykietkli stały sie czyms na porzadku dziennym.Mnie to nie denerwuje,przyzwyczaiłam się.Jednak rozpowszechnianie nieprawdy, plotek tak,aby zaszkodziły osobie pomawianej jest prawnie karalne...(nie wygrazam sie, mam nadzieje,ze Pan Madrala PUKNIE SIE DOBRZE W GŁOWE, ZANIM ZNOWU COS WYMYSLI I POWIELI)...
z MOJEJ strony koniec...
Masz absolutną rację, tylko że takie typy są zaimpregnowane na argumenty i istnieją wyłącznie po to, żeby się kłócić. Im nie chodzi o merytoryczne dyskusje, tylko o pieniactwo. Co do obelg i wulgaryzmów, to niestety, tutaj administracja miau się nie popisuje (nie pierwszy raz zresztą), bo absolutnie nie powinno być takich sytuacji. Skoro PcimOlki dostał bana za chamstwo, to co tu jeszcze robi? Ban to ban, wypad na zawsze i już.
najszczesliwsza pisze:
A kiedy to PCimOlki dostała bana?
najszczesliwsza pisze:Do opiekunów kotów z białaczką...
Czy przy białaczce można podawać sterydy?
Agn pisze:Testu płytkowego nie ma sensu powtarzać. PCR daje bardziej miarodajny wyniki i uznaje się jego wskazanie za wiążące, gdy jest pozytywny.
Przy nosicielstwie FeLV nie wolno stosować standardowego trybu leczenia, jaki się zwykle ordynuje w takim przypadku, czyli sterydów.
Jeśli masz możliwość zastosowania kuracji interferonowej, to teraz jest najlepszy moment. Nawet na słabiej działający ludzki interferon podawany doustnie.
Mulesia pisze:najszczesliwsza pisze:Do opiekunów kotów z białaczką...
Czy przy białaczce można podawać sterydy?
Nie mam żadnego doświadczenia, więc mogę tylko zacytować innych:Agn pisze:Testu płytkowego nie ma sensu powtarzać. PCR daje bardziej miarodajny wyniki i uznaje się jego wskazanie za wiążące, gdy jest pozytywny.
Przy nosicielstwie FeLV nie wolno stosować standardowego trybu leczenia, jaki się zwykle ordynuje w takim przypadku, czyli sterydów.
Jeśli masz możliwość zastosowania kuracji interferonowej, to teraz jest najlepszy moment. Nawet na słabiej działający ludzki interferon podawany doustnie.
viewtopic.php?f=1&t=132808&p=7935333#p7935333
Edytuję i dodaję : wątek białaczkowy jest tu:
viewtopic.php?f=1&t=116724&p=7908426&hilit=bia%C5%82aczkowce#p7908426
Mam nadzieję, że bardziej doświadczeni odpowiedzą na Twoje pytanie.
kamari pisze:IDŹCIE SIĘ KŁÓCIĆ GDZIE INDZIEJ, DO CHOLERY, NAJLEPIEJ NA WŁASNYM WĄTKU
kamari pisze:Już poprawiam - wlewy zaleciła casica, z Łodzi nic na ten temat nie było, poza informację, że nie lubi wenflonów.
casica pisze:W kwestii formalnejkamari pisze:Już poprawiam - wlewy zaleciła casica, z Łodzi nic na ten temat nie było, poza informację, że nie lubi wenflonów.
Casica z Lodzi nie zalecila wlewowWlewy zlecil wet, za przeklamania na laczach nie odpowiadam. Casica z Lodzi upierala sie tylko, ze musza byc skoro zalecone.
Juz przynejmniej nie tworzcie wirtual ych bytow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 255 gości