Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 23:28 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Bozena :roll: konflikt w tym watku, a po prawdzie to nawet nie konflikt tylko zwykly burdel albo magiel zaczal sie m in od ciebie i jakiegos gnomika co sciga najszczesliwsza po wszystkich watkach i nie opowiadaj, ze o Henka wam chodzi.
Ja juz dawno napisalam, ze opowiem o Heniu oraz wizycie u kamari po powrocie z wykopalisk. Nie zamierza wklepywac w telefon kilometrowych postow. Bo nie.

Nie, nie zupelnie opacznie mnie zrozumialas. Chcialam powiedziec, ze u normalnych dyskutantow mysl zbiera sie u gory, nie u dolu. Niestety czytajac to co wypisujecie, a wiekszosc to zwykle bzdet, zmuszona jestem sadzic, ze nie jest tak w przypadku niektorych. No nie gora niestey, nie gora te perly wychodza
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro wrz 07, 2011 23:30 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:
Krzysiekbolo pisze:Casica
Czy uważasz Pcimolki za osobę zrównoważoną psychicznie i nie rzucającą solennych obietnic na wiatr?
edit
Bo ja tak.

No to swietnie,ze alurat wyjatkowo sie zgadzamy.
Uwazam tez, ze Pcimol jest dobrym opiekunem dla nerkowca, albo raczej swietnym

to fakt...tylko "ogłady"mu trzeba,bo takim pitoleniem swoich racji ludziom nie "sprzeda',a potrzeba jest wiedzy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 23:31 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Jak więc skomentujesz ten wpis ?
PcimOlki pisze:Zgody zostały wydane, a decyzje podjęte. Henio, w trybie interwencyjnym, opuszcza DT który nie potrafi zapewnic mu należytej opieki, bo mu się nie chce. Nastąpi to w ciągu najbliższych 28 dni, być moze w najbliższy weekend. O dokładnym terminie zostaniesz zawiadomiona z wyprzedzeniem 72h.

Natychmiast po przewiezieniu kocurka w miejsce docelowe zostanie wykonana pełna diagnostyka celem wnioskowania o opiece w ciągu poprzedzających tygodni. (Zupełnie niepotrzebna, a jednak konieczna.) Doradzam więc ścisłe trzymanie się zaleceń otrzymanych z Łodzi.

Pytanie moje: czy otrzymałaś zalecenia dożylnych wlewów?
Bo ja nie rozumiem, dlaczego Henio otrzymuje dożylne kroplówki, gdy taka potrzeba nie istnieje. Nie rozumiem, jaki jest cel znęcania się nad bezbronnym zwierzakiem. Może coś to uzasadnia, ale wszak wglądu wyniki brak.

Dla mnie kamari, jesteś nieskończenie skompromitowaną i bezmyślną ........... Nie oddał bym ci nawet komara pod opiekę. Dobrze sobie tą sytuację zapamiętam na wieki wieków.

Na tym kończymy. Bawcie się dobrze. Nie będziecie się jednak bawić zwierzakiem, któremu poświęciłem swój czas. Jest dla mnie zbyt cenny, żeby byle idiota miał prawo go marnować. Jeśli powiedziałem A, powiem B, a jeśli zajdzie potrzeba, powiem CDE i F.

Jasne?

EOT

Kto wydawał zgodę? Kto podejmował decyzje?
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 07, 2011 23:34 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Podczytuję i cieszę się, że Henio jest u casicy. Będę czekać na wieści o nim. :ok:

I przestańcie ludziska się droczyć w wątku o kocurku. To nie wątek zwad tylko następnej kociej biduli.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Śro wrz 07, 2011 23:36 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
casica pisze:
Krzysiekbolo pisze:Casica
Czy uważasz Pcimolki za osobę zrównoważoną psychicznie i nie rzucającą solennych obietnic na wiatr?
edit
Bo ja tak.

No to swietnie,ze alurat wyjatkowo sie zgadzamy.
Uwazam tez, ze Pcimol jest dobrym opiekunem dla nerkowca, albo raczej swietnym

to fakt...tylko "ogłady"mu trzeba,bo takim pitoleniem swoich racji ludziom nie "sprzeda',a potrzeba jest wiedzy

A co ma piernik do wiatraka? 8O
Co ma oglada do opieki nad kotem 8O

casica

Post » Śro wrz 07, 2011 23:36 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:Bozena :roll: konflikt w tym watku, a po prawdzie to nawet nie konflikt tylko zwykly burdel albo magiel zaczal sie m in od ciebie i jakiegos gnomika co sciga najszczesliwsza po wszystkich watkach i nie opowiadaj, ze o Henka wam chodzi.
Ja juz dawno napisalam, ze opowiem o Heniu oraz wizycie u kamari po powrocie z wykopalisk. Nie zamierza wklepywac w telefon kilometrowych postow. Bo nie.

Nie, nie zupelnie opacznie mnie zrozumialas. Chcialam powiedziec, ze u normalnych dyskutantow mysl zbiera sie u gory, nie u dolu. Niestety czytajac to co wypisujecie, a wiekszosc to zwykle bzdet, zmuszona jestem sadzic, ze nie jest tak w przypadku niektorych. No nie gora niestey, nie gora te perly wychodza

Kasia...burdel czy magiel jest otwarty...sama się udzielasz czynnie obrażajac ,ignorujac innych.Nie oczekuj wiec,ze podkule ogon i ucieknę "kwiczac'bo ktos mi etykietki dokleja...
O Henia tu chodzi....nie o SPA u kamari .Jak nie było co z Heniem zrobic SPA wydawało sie ok...i chcaC NIE CHCAC tam Heńka wysłaliscie.Kamari jest w przeciwieństwie do niektórych tu DAMĄ i umie sie zachowac własnie tak.A ja wiem dlaczego...bo jeszcze nikt Jej bardziej nie dokopał,zeby zaczała walczyc o "przetrwanie'.Bo misja co niektórych na tym forum jest gnojenie ludzi którzy nie tańcza jak im ktos "z lepszych elementów'zaklaszcze...Taka jest MOJA prawda ...a Twoja jest inna...Ty swoje, ja swoje...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 23:51 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Juz w przyszlym tygodniu, majac mozliwosc swobodnego cytowania odniose sie do wybranych perelek.

casica

Post » Śro wrz 07, 2011 23:55 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:Juz w przyszlym tygodniu, majac mozliwosc swobodnego cytowania odniose sie do wybranych perelek.

Jak najbardziej...jak bede miała neta chetnie poczytam....można sie wiele rzeczy nauczyć :?
A skoro to watek Henia, to po co dalej to ciagnąć.Wszystko juz wiadome jest..kto chce ten doczyta :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 08, 2011 0:06 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:Juz w przyszlym tygodniu, majac mozliwosc swobodnego cytowania odniose sie do wybranych perelek.

Swobodnie cytujesz już teraz. Co najwyżej masz problemy z polskim literami.
Krzysiekbolo

Post » Czw wrz 08, 2011 0:24 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Krzysiekbolo pisze:

Nikt się nie spodziewa Hiszpańskiej Inkwizycji?
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Czw wrz 08, 2011 0:28 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
Krzysiekbolo pisze:

Nikt się nie spodziewa Hiszpańskiej Inkwizycji?

Wszyscy są zajęci polowaniem na Dżabbersmoka. :lol:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw wrz 08, 2011 0:38 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

zabers pisze:Wszyscy są zajęci polowaniem na Dżabbersmoka. :lol:

Jabberwocky to casica niechybnie.
Chyba, że Pcimol.
Ten facet to samo ZUO!
W dodatku BEZ OGŁADY :strach: :strach: :strach:
Obrazek

redaf

Post » Czw wrz 08, 2011 0:48 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
zabers pisze:Wszyscy są zajęci polowaniem na Dżabbersmoka. :lol:

Jabberwocky to casica niechybnie.
Chyba, że Pcimol.
Ten facet to samo ZUO!
W dodatku BEZ OGŁADY :strach: :strach: :strach:

bezbez. Absolutnie bez! I groźny, i podstępny jak Królik Trojański.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw wrz 08, 2011 1:01 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

zabers pisze:bezbez. Absolutnie bez!
I groźny, i podstępny jak Królik Trojański.

Żywopłotem mu! :twisted:
Obrazek

redaf

Post » Czw wrz 08, 2011 1:26 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Piszę tylko na podstawie postów na miau.
Pcimolki:
Pytanie moje: czy otrzymałaś zalecenia dożylnych wlewów?
Bo ja nie rozumiem, dlaczego Henio otrzymuje dożylne kroplówki, gdy taka potrzeba nie istnieje. Nie rozumiem, jaki jest cel znęcania się nad bezbronnym zwierzakiem. Może coś to uzasadnia, ale wszak wglądu wyniki brak.

Czyli wet "konował" uznał, że sprawa jest poważna. I chciał agresywnie to leczyć. Kierując się wieloletnim doświadczeniem i wiedzą.

Natomiast ekipa "pitu pitu" to udaremniła. No bo sponsorka z Łodzi miała na myśli wlew. Takie" pitu pitu" 50 -100 ml podskórnie, które nic nie dało.

Ekipa "pitu pitu" uważa, że w świetle najnowszych amerykańskich podręczników dla studentów któregoś tam roku weterynarii, polscy weterynarze ( oprócz dwóch) powinni zapomnieć o tym, czego nauczyli się na studiach i dzięki własnemu doświadczeniu.

Wszyscy weci w Polsce powinni brać się szybciutko za czytanie zestawu lektur dla studentów któregoś tam roku weterynarii w USA, i według przedstawionych tam procedur postępować.

Poza tym :
Holistyczne podejście do pacjenta- absurd.
Ostrożne podejście do najnowszych, publikowanych w komercyjnych celach, wyników badań- nietrybizm
Węgiel z Japonii- przełom
Krzysiekbolo

[poprzednia][następna]