Mruczeek pisze:no bo wiesz, ja to juz jak robot. Niedziela wieczór silna zwarta i gotowa.... a tu bezrobociejakos nienaturalnie
Nadrobimy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeek pisze:no bo wiesz, ja to juz jak robot. Niedziela wieczór silna zwarta i gotowa.... a tu bezrobociejakos nienaturalnie
BarbAnn pisze:Mozna pozamieniac zdjęcia przy Filipie na te z niedzieli no i M(iki, mili) ta buraska-co miala 3 zdjęcia
teraz ma więcej
mk999 pisze:Jutro idę na nagranie audycji radiowej o kotach, kotach ze schroniska,
...........
BarbAnn pisze:......Kolejna tego typu historia ktora pozbawia mnie wiary w ludzi.
Ludzie to dranie
mahob pisze:I oni nie wiedzą o co mi chodzi. W czym właściwie problem.
O co chodzi z tymi sterylkami. O co chodzi w tym, żeby nie rozmnażać bezmyślnie domowych zwierząt. Dlaczego nie chę oddać tymczasowego kotka byle komu i bez umowy adopcyjnej. Udają, że nie ma tematu. Nie chcą słuchać, że zwierzaki umierają na ulicy czy w schronisku. Nie chcą o tym wiedzieć. Krzywią się jak mówię.
Szlag mnie trafia.
Niby niegłupi ludzie. Niby by krzywdy nie zrobili. Ale mur-beton.
Wyżaliłam się ale mi siadło ostatnio na wątrobie.
Bo nie rozumieją dlaczego to źle, że właśnie sobie kupili szczeniaczka rasowego bez rodowoduNa allegro of course...
Masakra i dym uszami[/size]
BarbAnn pisze:Dla mojej rodziny problemem do zrozumienia/pojęcia jest moj chory kot
Bo po co mi chory kot
.........
mantra pisze: chociaż kocham tę rodzinę, uwielbiam ich jako ludzi to w tych kwestiach zupełnie nie umiemy się porozumieć.
Na szczęście córa rośnie na kociarę i w swoim czasie przejdzie na odpowiednią stronę mocy
Mruczeek pisze:od dziś zamienia się w biurwę, będzie siedzieć 8 godzin u mnie, potem magazym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości