Na pytanie o fb odpowiedziała kamari ,szkoda że nie masz czasu zainteresować się własnym wątkiem ,bardzo żal twoich kotów jeśli nawet o tymczasa nie potrafisz zadbać aby kociak mógł jak najszybciej znaleźć dom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
oude05 pisze:Ponawiam pytanie co z AstkąCzy ma ogłoszenia
Jest już zdrowa
![]()
Na pytanie o fb odpowiedziała kamari ,szkoda że nie masz czasu zainteresować się własnym wątkiem ,bardzo żal twoich kotów jeśli nawet o tymczasa nie potrafisz zadbać aby kociak mógł jak najszybciej znaleźć dom
CoToMa pisze:oude05 pisze:Ponawiam pytanie co z AstkąCzy ma ogłoszenia
Jest już zdrowa
![]()
Bardzo ciekawe czyje to wcielenie.
Zapewne kolejne...
oude05 pisze:Maciek123 masz rację![]()
najszczesliwsza zakłada wątek ,zbiera pieniądze na kociaka po czym zaniedbuje (swój) Astki wątek![]()
Więc czemu ten wątek miał służyć![]()
rapsodia82 pisze:Jak wspomniałam, nie wpłaciłeś kasy - co Cię to obchodzi.
Jedyny Twój cel to ataki, z nie wiadomo ilu już kont.
Brakuje Ci hobby? W schroniskach potrzebują wolontariuszy, to jest bardziej twórcze niż Twoje wypowiedzi.
dzikafretka pisze:Nie wiem, dlaczego uważasz, że tylko osoby, które coś wpłaciły mają prawo, aby się interesować losami tej kotki. Bo co? Kupiły sobie do niej prawa?
Ja bym się cieszyła, gdyby moimi kotkami się ktoś interesował, jak się mają, co u nich słychać, bez jakiś złych intencji było zadane to pytanie.
Rozumiem, że czasem nie ma się czasu, aby na bieżąco uzupełniać informacje, jednak ja też jestem ciekawa co z malutką.
Zdrowa już? Po sterylce?
Pozdrawiam!
Maciek123 pisze:rapsodia82 pisze:Jak wspomniałam, nie wpłaciłeś kasy - co Cię to obchodzi.
Jedyny Twój cel to ataki, z nie wiadomo ilu już kont.
Brakuje Ci hobby? W schroniskach potrzebują wolontariuszy, to jest bardziej twórcze niż Twoje wypowiedzi.
Mało wiesz, kochaniutka.
I mylisz się zarówno w jednym, jak i drugim!!!
dzikafretka pisze:Nie wiem, dlaczego uważasz, że tylko osoby, które coś wpłaciły mają prawo, aby się interesować losami tej kotki. Bo co? Kupiły sobie do niej prawa?
Ja bym się cieszyła, gdyby moimi kotkami się ktoś interesował, jak się mają, co u nich słychać, bez jakiś złych intencji było zadane to pytanie.
Rozumiem, że czasem nie ma się czasu, aby na bieżąco uzupełniać informacje, jednak ja też jestem ciekawa co z malutką.
Zdrowa już? Po sterylce?
Pozdrawiam!
rapsodia82 pisze: to forum miało chyba na celu połączenie ludzi, którym na sercu jest życie kotów, wspieranie i pomoc, a nie latanie po wszystkich wątkach upatrzonej ofiary ataki, obrażanie.
Żal mi ludzi, którzy nic innego nie umieją zrobić/napisać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Paula05 i 56 gości