Astka ma DS!!! Taki, który już dawno temu sama wybrała...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 15:28 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Ponawiam pytanie co z Astką :?: Czy ma ogłoszenia :?: Jest już zdrowa :?:
Na pytanie o fb odpowiedziała kamari ,szkoda że nie masz czasu zainteresować się własnym wątkiem ,bardzo żal twoich kotów jeśli nawet o tymczasa nie potrafisz zadbać aby kociak mógł jak najszybciej znaleźć dom :!:

oude05

Od: Sob sie 27, 2011 10:26

Post » Śro wrz 07, 2011 15:41 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

oude05 pisze:Ponawiam pytanie co z Astką :?: Czy ma ogłoszenia :?: Jest już zdrowa :?:
Na pytanie o fb odpowiedziała kamari ,szkoda że nie masz czasu zainteresować się własnym wątkiem ,bardzo żal twoich kotów jeśli nawet o tymczasa nie potrafisz zadbać aby kociak mógł jak najszybciej znaleźć dom :!:

Bardzo ciekawe czyje to wcielenie.
Zapewne kolejne...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro wrz 07, 2011 16:56 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

CoToMa pisze:
oude05 pisze:Ponawiam pytanie co z Astką :?: Czy ma ogłoszenia :?: Jest już zdrowa :?:

Bardzo ciekawe czyje to wcielenie.
Zapewne kolejne...

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła, jak powiadają...

A może lepiej zainteresować się, co z Astką?!

Maciek123

Od: Czw sty 20, 2011 15:53

Post » Śro wrz 07, 2011 17:04 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Maciek123 masz rację :ok:
najszczesliwsza zakłada wątek ,zbiera pieniądze na kociaka po czym zaniedbuje (swój) Astki wątek :!:
Więc czemu ten wątek miał służyć :?: :evil:

oude05

Od: Sob sie 27, 2011 10:26

Post » Śro wrz 07, 2011 17:25 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Chłopaku, jedno konto Ci nie wystarczy?

Według mnie tylko osoby, które wsparły Agatę maja prawo do informacji.
I wcale się nie dziwię, że się nie odzywa.

Zajmij się chłopcze szkołą.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro wrz 07, 2011 17:26 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

oude05 pisze:Maciek123 masz rację :ok:
najszczesliwsza zakłada wątek ,zbiera pieniądze na kociaka po czym zaniedbuje (swój) Astki wątek :!:
Więc czemu ten wątek miał służyć :?: :evil:

Za to po mistrzowsku rozlicza i zagląda do portfela innym.
Nigdy nie zapomnę, jak zgnoiła Sabinę :?

Maciek123

Post » Śro wrz 07, 2011 17:32 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Jak wspomniałam, nie wpłaciłeś kasy - co Cię to obchodzi.
Jedyny Twój cel to ataki, z nie wiadomo ilu już kont.
Brakuje Ci hobby? W schroniskach potrzebują wolontariuszy, to jest bardziej twórcze niż Twoje wypowiedzi.

rapsodia82

Post » Śro wrz 07, 2011 18:03 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

rapsodia82 pisze:Jak wspomniałam, nie wpłaciłeś kasy - co Cię to obchodzi.
Brakuje Ci hobby? W schroniskach potrzebują wolontariuszy, to jest bardziej twórcze niż Twoje wypowiedzi.

Mało wiesz, kochaniutka.
I mylisz się zarówno w jednym, jak i drugim!!!

Maciek123

Post » Śro wrz 07, 2011 18:12 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Nie wiem, dlaczego uważasz, że tylko osoby, które coś wpłaciły mają prawo, aby się interesować losami tej kotki. Bo co? Kupiły sobie do niej prawa?
Ja bym się cieszyła, gdyby moimi kotkami się ktoś interesował, jak się mają, co u nich słychać, bez jakiś złych intencji było zadane to pytanie.
Rozumiem, że czasem nie ma się czasu, aby na bieżąco uzupełniać informacje, jednak ja też jestem ciekawa co z malutką.
Zdrowa już? Po sterylce?

Pozdrawiam!
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Śro wrz 07, 2011 18:14 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

dzikafretka pisze:Nie wiem, dlaczego uważasz, że tylko osoby, które coś wpłaciły mają prawo, aby się interesować losami tej kotki. Bo co? Kupiły sobie do niej prawa?
Ja bym się cieszyła, gdyby moimi kotkami się ktoś interesował, jak się mają, co u nich słychać, bez jakiś złych intencji było zadane to pytanie.
Rozumiem, że czasem nie ma się czasu, aby na bieżąco uzupełniać informacje, jednak ja też jestem ciekawa co z malutką.
Zdrowa już? Po sterylce?

Pozdrawiam!

Mogę wspomagać finansowo innych (i to robię!), ale 'nadpobudliwa' nie zobaczy nawet złamanego grosza ode mnie!!!

Maciek123

Post » Śro wrz 07, 2011 18:17 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 14:26 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 18:18 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 14:26 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 18:20 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Maciek123 pisze:
rapsodia82 pisze:Jak wspomniałam, nie wpłaciłeś kasy - co Cię to obchodzi.

Mało wiesz, kochaniutka.
I mylisz się zarówno w jednym, jak i drugim!!!

Dzieciaku, troszkę na słowa uważaj.

rapsodia82

Post » Śro wrz 07, 2011 18:23 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

dzikafretka pisze:Nie wiem, dlaczego uważasz, że tylko osoby, które coś wpłaciły mają prawo, aby się interesować losami tej kotki. Bo co? Kupiły sobie do niej prawa?
Zdrowa już? Po sterylce?

Pozdrawiam!

Zgadzam się z Tobą, ale jeśli jest to w dobrej wierze, i wychodzi z troski, a nie postawa roszczeniowo-atakująca, jak w przypadku tego kogoś, kto stworzył sobie kilka kont i jedyny jego dorobek na miau to obraźliwe komentarze. Mnie wypada tylko współczuć, że dzieciak nie ma nic lepszego do roboty, albo w tzw "realu" jest zahukanym nastolatkiem, który swoje frustracje na forum stara się wylewać.

Jeśli się mylę, to przepraszam, ale to forum miało chyba na celu połączenie ludzi, którym na sercu jest życie kotów, wspieranie i pomoc, a nie latanie po wszystkich wątkach upatrzonej ofiary ataki, obrażanie.
Żal mi ludzi, którzy nic innego nie umieją zrobić/napisać.

rapsodia82

Post » Śro wrz 07, 2011 18:35 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

rapsodia82 pisze: to forum miało chyba na celu połączenie ludzi, którym na sercu jest życie kotów, wspieranie i pomoc, a nie latanie po wszystkich wątkach upatrzonej ofiary ataki, obrażanie.
Żal mi ludzi, którzy nic innego nie umieją zrobić/napisać.

Też tak kiedyś myślałem. Naiwny :oops:

Co do 'latania' po wątkach, to uczę się od 'nadpobudliwej' :wink:
Musi upłynąć trochę czasu, aż jej zapomnę to, co zrobiła Kamari.

:twisted:

Maciek123

[poprzednia][następna]