Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 9:52 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

magaaaa pisze:Chcąc adoptować kota w Niemczech zdaje się płaci się jakieś spore sumy w schronisku. Ciekawe czy to prawda.
Jeśli tak jest to całkiem prawdopodobne, ze polskie koty idą w Niemczech, bo są za darmo.
I wcale nie oznaczałoby to dla nich czegoś złego.

Jak najbardziej się zgadzam,bo z tego co ta pani pisała wtedy podpisuje umowe adopcyjna biorac kota ze schronu i potem przesyła dokumenty stamtąd.Wkurza mnie takie rozsiewanie plotek jak to w/w Pan robi.Nie doczytał, nie dosłyszał i pisze głupoty...
Sama spytałam, czy nie wyadoptowała by jakichcs zdechlinek stad,ale odmówiła, bo jest z okolic Wrocławia,a tam wiele potrzebujacych ma...I powiedziała,ze czesto w lecznicy w jakiej pracuje ludzie pytaja o rudego/czarnego do adopcji, czy mogłaby "coś"znalexc.I jesli zna osoby(bo np.kot temu człowiekowi odszedł)to znajduje mu kota tam,albo w Polsce.I tez nie wiem co w tym złego jest?Jesli bedzie miał dobre warunki...a nie "zdychał"w schronisku, czy wiejskiej stodole nieleczony
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 10:22 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Zajrzałam w celu doczytania co u Henia, ale puki co niewiele tu o tym, więc poczekam.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 07, 2011 10:29 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

pixie65 pisze:
casica pisze:Proszek z mumii, osobiscie bardzo goraco polecam. Jest niestety drozszy niz srebro koloidalne, ale to dopiero skutecznosc!

Proszek z mumii?
A nie węgiel z Japonii ? 8)

A co? Zazdroscisz? Ja tam zamierzam sprobowac.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro wrz 07, 2011 13:58 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Jestes zadymiarzem i podłym kłamczuchem.dl;atego dziwie sie casicy,ze z takim własnie "elementem"jak Ty sie zadaje.Niezłe rozpierduchy robisz we Wrocłwiu,ale to nie moja sprawa,więc sie nie mieszam.Ode mnie sie odpiernicz raz na zawsze...A na temat Twojej wszystkowiedzy to ludzie tez opinie maja....

Jak pracujesz na kolejnego bana to napisz smiało...zrozumiem skad ta zapalczywosc w dazeniu do celu...I tak zmieniam zdanie:Heniu ,szkoda mi Ciebie,ze taki domek ci sie trafi...

Ja się casicy nie dziwię, bo są siebie warci! Trafił swój na swego!!!

Maciek123

Od: Czw sty 20, 2011 15:53

Post » Śro wrz 07, 2011 14:05 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Moglibyście przestać mącić i podkręcać atmosferę? Czy to przerasta wasze możliwości?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro wrz 07, 2011 14:20 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Maciek123 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Jestes zadymiarzem i podłym kłamczuchem.dl;atego dziwie sie casicy,ze z takim własnie "elementem"jak Ty sie zadaje.Niezłe rozpierduchy robisz we Wrocłwiu,ale to nie moja sprawa,więc sie nie mieszam.Ode mnie sie odpiernicz raz na zawsze...A na temat Twojej wszystkowiedzy to ludzie tez opinie maja....

Jak pracujesz na kolejnego bana to napisz smiało...zrozumiem skad ta zapalczywosc w dazeniu do celu...I tak zmieniam zdanie:Heniu ,szkoda mi Ciebie,ze taki domek ci sie trafi...

Całe szczęście :ok:
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 14:47 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

tu sie robi lepiej niz w Modzie na sukces...

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro wrz 07, 2011 14:54 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

najszczesliwsza pisze:
Maciek123 pisze:

Całe szczęście :ok:

No właśnie... Kogoś nam tu brakowało!!!!!
Ty, 'nadopudliwa' zawsze musisz dostarczyć rozrywki i domącić (jakby olek z Pcimia zrobił w tym temacie za mało).
Ach, zapomniałbym bym... I jeszcze gwiazdy łódzkiej weterynarii - mistrzyni w 'cyckaniu' z kasy!!!

Nowa banda czworga :wink:

Maciek123

Post » Śro wrz 07, 2011 15:04 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Maciek123 pisze:[No właśnie... Kogoś nam tu brakowało!!!!!
Ty, 'nadopudliwa' zawsze musisz dostarczyć rozrywki i domącić (jakby olek z Pcimia zrobił w tym temacie za mało).
Ach, zapomniałbym bym... I jeszcze gwiazdy łódzkiej weterynarii - mistrzyni w 'cyckaniu' z kasy!!!Nowa banda czworga[/size] :wink:

8O

A Ty jak rozumiem jedyny sprawiedliwy?
Jak jesteś taki uczciwy to pisz otwartym tekstem a potem odpowiadaj za swoje słowa.
Jak narazie to są obrzydliwe pomówienia.

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro wrz 07, 2011 15:09 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Ktoś zgłosił temat do wyczyszczenia?
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro wrz 07, 2011 16:08 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

NITKA/KARINKA pisze:Ktoś zgłosił temat do wyczyszczenia?

Ja zgłosiłam po tym jak Pan Mądry pomówił mnie o wywozenie kociat do Niemiec... :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 16:24 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

piccolo pisze:
Maciek123 pisze:[No właśnie... Kogoś nam tu brakowało!!!!!
Ach, zapomniałbym ... I jeszcze gwiazdy łódzkiej weterynarii - mistrzyni w 'cyckaniu' z kasy!!!

8O

A Ty jak rozumiem jedyny sprawiedliwy?
Jak jesteś taki uczciwy to pisz otwartym tekstem a potem odpowiadaj za swoje słowa.
Jak narazie to są obrzydliwe pomówienia.

Skarbie, czyżbyś wiedziała o kim mówię?

Przecież nie podaję nazwiska :wink:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :ryk:
Ostatnio edytowano Śro wrz 07, 2011 16:30 przez Maciek123, łącznie edytowano 4 razy

Maciek123

Post » Śro wrz 07, 2011 16:26 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Rzyg
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro wrz 07, 2011 16:54 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Yyyyy??? 8O

PS.
Casica, dostęp do ikonek Ci odcięli? :mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro wrz 07, 2011 16:58 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Agn pisze:Yyyyy??? 8O

PS.
Casica, dostęp do ikonek Ci odcięli? :mrgreen:

Może nie było tej właściwej :wink:

Smacznego, casica!!!

Maciek123

[poprzednia][następna]