Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carolina9933 pisze:Tak Bella siusia gdzie popadnie :/ Jesli chodzi o pazurki to niestety musielismy jej usunac, niedlugo po tym jak ja kupilismy bylismy zmuszeni wyprowadzic sie na ponad rok do ciotki mojego chlopaka a ciocia w domu drogie meble a kicia mogla te "skarby" poniszczyc.. Druga kicie tylko wysterylizowalam a pazurki zostawilam.
Carolina9933 pisze:Tak Bella siusia gdzie popadnie :/ Jesli chodzi o pazurki to niestety musielismy jej usunac, niedlugo po tym jak ja kupilismy bylismy zmuszeni wyprowadzic sie na ponad rok do ciotki mojego chlopaka a ciocia w domu drogie meble a kicia mogla te "skarby" poniszczyc.. Druga kicie tylko wysterylizowalam a pazurki zostawilam.
Cammi pisze:faktem, że to barbarzyński zabieg
ale obok dawania upustu swojej opinii o tymże warto by znaleźć jakiś sposób, żeby kotce pomóc
czy tu by faliway, calm albo bach pomógł?
dowiedziałam się o równie masakrycznym przypadku i tu u nas
kotka była z tych wychodzących - z czego więcej czasu spędzała na zewnatrz - usunęli jej pazury bo... drapała lakier na samochodach
ale gdzie to było - tego już mi nie powiedziano - a tym bardziej kto to jej zrobił - próbowałam wyciągnać - ciiisza, zero odpowiedzi
i Ci ludzie jeszcze wiedzieli, że to nielegalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 106 gości