30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2011 21:24 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

jej siostra :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt wrz 02, 2011 21:37 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

nie ma sprawy :D
zadecydujcie, czy mam napisać list

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Sob wrz 03, 2011 8:29 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

jej siostra pisze:nie ma sprawy :D
zadecydujcie, czy mam napisać list

Mysle ze list nie zaszkodzi
dowiedziałam sie ze przelew jest wstrzymany bo nie został podpisany przez członków zarzadu
w kółko jakies problemy i biurokratyczne pomysły wg mnie to wygląda tak ze szukane są powody aby nie przesłać pieniędzy :evil:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Nie wrz 04, 2011 19:28 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Od niepamiętnych czasów, na zajezdni słonecznie i bezdeszczowo. Kociaki leniwie wygrzewają się na trawie. Apetyty też dopisują. :) Biedactwa już czekały jak wygramolę się z samochodu.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie wrz 04, 2011 20:06 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Fajnie, że bezdeszczowo
a kiedy byłam w maju, to tylko dwie noce i jedno popołudnie padało
listy - do Szczecina i zarządu głównego pójdą jutro, już czekają w kopertach
trzymajcie się

jej siostra

Post » Pon wrz 05, 2011 20:34 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Misia pozdrawia. :mrgreen:

Obrazek

Wczoraj było tak..

Obrazek

Dzisiaj niestety lało ,lało ,lało..nie długo będa potrzebne kaloszki aby dojść do nich bezpiecznie bez podtopienia się. :roll:
Obrazek

cypisek

Post » Wto wrz 06, 2011 14:59 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Staram sie pomagac sprawiedliwie, zeby każdy coś dostał. Dostałam dziś w pracy nowe rzeczy na bazar, m.in kosmetyki męskie nowe, nieużywane (Nivea, addidas, hattric, gillette...) i różności - nowe puzzle, biżurię damską (bardzo ładną) pasek skórzany, książki (fajne, poradniki, gotowanie...). Niestety nie jestem z racji osobistej i zawodowej w stanie wystawić i koordynowac bazaru (zaczął się bardzo gorący okres w moim życiu). Więc mam 2 pytania:
1) Na jaki, najbardziej potrzebujący cel przeznaczyć te rzeczy, moze zaczać patriotycznie od naszego województwa (przesyłki tez taniej wyjdą) lub okolic ale innych też (tylko kto i za ile wyśle tam tyle rzeczy...?)
2) Kto zechciałby zabrac ode mnie te rzeczy i koordynowac bazar do końca (ja ze swojej strony mogę tylko zrobić zdjęcia i ew. opisy), łacznie z wysyłką
Jeżeli nie bazar a ktoś jest zainteresowany, może sam kupić te rzeczy (wyślę zdjęcia dla ciekawskich) a pieniądze przeznaczy na wybrany cel
Pisze na tym wątku bo tu jest duży odzew, dziewczyny z Polic mam w stałych zleceniach (akurat dla nich były ode mnie mega bazarki na dogo, nieskromnie pisząc , prowadziła je "tatankas" z dogo ) Ostatnio było też dośc dużo na koty Stepnicowe. Teraz pora na innych, mogę dac na każdego, ale jak te rzeczy dostarczę? A chodzi mi o to że nie mam już obecnie czasu na robienie bezarku, koordynowanie oraz przede wszystkim na pakowanie i wysyłanie, nie przez następne pół roku (pewne sprawy zawodowe na finiszu). Jeżeli jest ktoś ze Szczecina i okolic kto chce się tym zająć, chce ode mnie wszystkie te rzeczy, tak jak są w torbach - to nie ma sprawy, moze być wystawione na cokolwiek i na kogokolwiek - byle na zwierzaki (koty, psy, króliki, szczury, konie) tu lub na dogo. Pozdrawiem Aga
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Wto wrz 06, 2011 20:49 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Tutaj kociaki są bardzo potrzebujące !!!! Halo halo !!!! Ciotka czarodziejka czasu teraz nie ma bo ze smerfem lekcje odrabia ....Ale o Maszce i zajezdni pamięta .....
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto wrz 06, 2011 21:19 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Sytuacja nie wesoła, kociakom praktycznie kończy się jedzenie. Nie dość ,że jedzą ,,średnio,,dobrą karmę to powoli już się kończy. Nie chcę nawet myśleć co z nimi będzie jak zostaną pozbawione codziennej porcji jedzenia..

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Śro wrz 07, 2011 4:42 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

A moze cypisek mógłby wziąśc ode mnie rzeczy i poprowadziłaby ktoś poprowadziłby bazar (udało się to nam na bazarze z karteczkami)?
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Post » Śro wrz 07, 2011 7:42 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

agajwg bardzo chętnie bysmy zkorzystały z bazarku tylko my jesteśmy ze Świnoujscia i nie mamy możliwości odebrać fantów
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Śro wrz 07, 2011 7:45 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Zbliża się najgorszy okres dla kotów chciały byśmy przygotować zajezdnie do zimy:wymienić sianko w budkach zafundowac ciepłe kocyki docieplic budki
Bardzo prosimy o pomoc finansową na ten cel :oops:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Śro wrz 07, 2011 7:49 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

TOZ rozmyślił się i już nie chcą oddać pieniędzy :evil:
Normalnie nie mam juz siły na te przepychanki dla mnie to chore co oni wyprawiają nie wiem chyba bebe zmuszona
złozyć doniesienie w prokuraturze o przywłaszczenie. Jesli ktos ma wiedze prawną i mógłby mi doradzic proszę o kontakt
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Śro wrz 07, 2011 11:22 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

wiedzę postaram się zdobyć od znajomego prawnika.
na razie poszły poleconym pisma do TOZów w Szczecinie i W-wie (Zarządu Głównego). Na maile nie raczyli odpowiedzieć, na pisma muszą.

jej siostra

Post » Śro wrz 07, 2011 13:34 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55

Dlatego pytanie moje kieruje do cypiska, karteczki zakupione ode mnie zostały dostarczone do niej przez osobę ze Szczecina, jeżeli ten sam "doręczyciel" się zgodzi to prosze między sobą ustalić kto zrobi bazarek, do kogo ma trafić, na co itp. Myślę ze się uzbiera pewna sumka dlatego nie będę już dłuzej czekac na odpowiedź - od kilku dni pytam się wszystkich i nikt nie chce skorzystać z darmowych fantów - a każda z tych wód toaletowych może i po 20/30zł pójść
Obrazek

agajwg

[poprzednia][następna]