» Wto wrz 06, 2011 14:59
Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- UWAGA str 55
Staram sie pomagac sprawiedliwie, zeby każdy coś dostał. Dostałam dziś w pracy nowe rzeczy na bazar, m.in kosmetyki męskie nowe, nieużywane (Nivea, addidas, hattric, gillette...) i różności - nowe puzzle, biżurię damską (bardzo ładną) pasek skórzany, książki (fajne, poradniki, gotowanie...). Niestety nie jestem z racji osobistej i zawodowej w stanie wystawić i koordynowac bazaru (zaczął się bardzo gorący okres w moim życiu). Więc mam 2 pytania:
1) Na jaki, najbardziej potrzebujący cel przeznaczyć te rzeczy, moze zaczać patriotycznie od naszego województwa (przesyłki tez taniej wyjdą) lub okolic ale innych też (tylko kto i za ile wyśle tam tyle rzeczy...?)
2) Kto zechciałby zabrac ode mnie te rzeczy i koordynowac bazar do końca (ja ze swojej strony mogę tylko zrobić zdjęcia i ew. opisy), łacznie z wysyłką
Jeżeli nie bazar a ktoś jest zainteresowany, może sam kupić te rzeczy (wyślę zdjęcia dla ciekawskich) a pieniądze przeznaczy na wybrany cel
Pisze na tym wątku bo tu jest duży odzew, dziewczyny z Polic mam w stałych zleceniach (akurat dla nich były ode mnie mega bazarki na dogo, nieskromnie pisząc , prowadziła je "tatankas" z dogo ) Ostatnio było też dośc dużo na koty Stepnicowe. Teraz pora na innych, mogę dac na każdego, ale jak te rzeczy dostarczę? A chodzi mi o to że nie mam już obecnie czasu na robienie bezarku, koordynowanie oraz przede wszystkim na pakowanie i wysyłanie, nie przez następne pół roku (pewne sprawy zawodowe na finiszu). Jeżeli jest ktoś ze Szczecina i okolic kto chce się tym zająć, chce ode mnie wszystkie te rzeczy, tak jak są w torbach - to nie ma sprawy, moze być wystawione na cokolwiek i na kogokolwiek - byle na zwierzaki (koty, psy, króliki, szczury, konie) tu lub na dogo. Pozdrawiem Aga

To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...