PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 06, 2011 12:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

playbunny71 pisze:jozefina1970 myslisz?? to nie wiem czy mam gratulowac czy wspolczuc :ryk:

A zależy bo wiesz, żeby zycie miało smaczek... to jest, tfu, chciałam powiedziec, że raz mozesz współczuć a raz przeciwnie :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto wrz 06, 2011 12:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

haha dobra jestes :ryk:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Wto wrz 06, 2011 17:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pomponmamo, odebralam odkurzacz i reklamowke dziekuje bardzo.

Rozmowa ok do piatku dowiem sie co dalej.

Pozdrawiam wszystkie siostry i uciekam bo zaraz musze isc po kolege na dworzec.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto wrz 06, 2011 18:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto wrz 06, 2011 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto wrz 06, 2011 19:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Odniosę się do teorii mmk dotyczących wychładzania organizmu. Przeczytałam TŻ'owi co mmk napisała i mówię: "Widzisz, jesteś mało wychłodzony, zawsze ci gorąco i strasznie szybko się wkurzasz, trzeba cię wychłodzić. Zaleca się jogurt i lody." a TŻ na to: "Czy to znaczy, ze trzeba mi robić więcej loda? Doskonała teoria! Powiedz koleżance, że bardzo mi się podoba" Dzięki mmk :|

Do Poznania przyjadę 19 września. Konferencja trwa od 20 do 23. Myślę, że 23 zerwę się z części referatów, żeby jechać do domu. Będziemy więc miały dość czasu na pogaduchy :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto wrz 06, 2011 19:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

babajaga pisze:Odniosę się do teorii mmk dotyczących wychładzania organizmu. Przeczytałam TŻ'owi co mmk napisała i mówię: "Widzisz, jesteś mało wychłodzony, zawsze ci gorąco i strasznie szybko się wkurzasz, trzeba cię wychłodzić. Zaleca się jogurt i lody." a TŻ na to: "Czy to znaczy, ze trzeba mi robić więcej loda? Doskonała teoria! Powiedz koleżance, że bardzo mi się podoba" Dzięki mmk :|

:ryk:
Lodów (takich mrożonych) nie zalecam nikomu. To nie jest tak, że jeśli jesteś gorąca to masz jeść w hurtowych ilościach lody, jogurty i popijać wodą mineralną :strach: A inne lody to według uznania :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto wrz 06, 2011 19:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

A czemu lodów nie wolno? Nie mam bladego pojęcia o chińskiej medycynie i zaciekawiło mnie to.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto wrz 06, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Jestem ostatnio w wielkim niedoczasie, ale w jednej sprawie zabiorę głos!!!
Proszę słuchać mmk, bo to Wielka Wiedźma jest 8O
Ja posłuchałam i "nieco" zmieniłam styl odżywiania. I mówię, co widzę po sobie. A widzę na bardzo drastycznym przykładzie.
Zawsze jak miałam okres, to przez 2 dni byłam wyłączona z życia i na lekach p.bólowych, które psuły mój i tak mocno chory żołądek. Aż pewnego dnia posłuchałam mmk... Dzięki zmianie diety odstawiłam leki na żołądek, które żarłam codziennie przez 2 lata :!: A do tego... Pierwsza miesiączka po zmianie diety zleciała mi na JEDNEJ tabletce przeciwbólowej. 8O Dziś dostałam kolejny okres. Czuję dyskomfort i ból - owszem. Ale wytrzymuje bez leków. Chwilami sama w to nie wierzę, ale zmiana sposobu odżywiania naprawdę wpływa na wszystko!!! Dlatego z całego serca polecam posłuchac mmk. I nie uważam, żeby ona musiała ze swoją wiedzą się tajniaczyc po pw ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto wrz 06, 2011 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

selya pisze:Miało być, że zgłaszamy od pierwszego, więc dzisiaj jak jest drugi to ja zgłoszę kociaka jako pierwsza

Kacper - Gorzów Wielkopolski. Mały kociak skatowany przez jakiegoś żula ;/ Kotek jest w bardzo ciężkim stanie, operacja poskładania go to koszt 800 zł. Kacperek ma połamaną miednice w kilku miejscach,uszkodzenie rdzenia (nie jest przerwany),otwarte złamanie tylnej łapy. Jest szansa na poskładanie go.
Chciałabym żebyśmy pomogły Kacperkowi gdyż padł on ofiarą bestialskiego czynu człowieka. Nie był to wypadek, ale świadome znęcanie się nad Kacperkiem.
Link do wątku o Kacperku

O ile dobrze zrozumiałam, Kacperek ma już dom stały. Nie wiem, czy pomoc jest jeszcze niezbędna.
viewtopic.php?f=1&t=132504&start=90
Ostatnio edytowano Wto wrz 06, 2011 20:07 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 06, 2011 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

mmk jak masz czas to proszę o dużo wiedzy tajemnej na pw (chyba, że zdecydujesz się otwartym tekstem na wątku pisać) :wink:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto wrz 06, 2011 20:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

jak mówi moja koleżanka z pracy
"Jutro środa - dzień na loda" :mrgreen:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto wrz 06, 2011 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mulesiu :1luvu: dzięki, że czuwasz!!!
Przypominam Siostro, że czas na zgłaszanie kandydatur mamy do dwudziestego!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto wrz 06, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mulesia pisze:O ile dobrze zrozumiałam, Kacperek ma już dom stały. Nie wiem, czy pomoc jest jeszcze niezbędna.
viewtopic.php?f=1&t=132504&start=90

Tak chyba możemy znaleźć innego potrzebującego :)
Cieszę się, że do Kacperka tak się uśmiechnął los :D

mmk prosimy o porady w wątku nie na PW :P

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto wrz 06, 2011 20:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Zaznaczam wątek :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

[poprzednia][następna]