playbunny71 pisze:jozefina1970 myslisz?? to nie wiem czy mam gratulowac czy wspolczuc
A zależy bo wiesz, żeby zycie miało smaczek... to jest, tfu, chciałam powiedziec, że raz mozesz współczuć a raz przeciwnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
playbunny71 pisze:jozefina1970 myslisz?? to nie wiem czy mam gratulowac czy wspolczuc
pomponmama pisze:
babajaga pisze:Odniosę się do teorii mmk dotyczących wychładzania organizmu. Przeczytałam TŻ'owi co mmk napisała i mówię: "Widzisz, jesteś mało wychłodzony, zawsze ci gorąco i strasznie szybko się wkurzasz, trzeba cię wychłodzić. Zaleca się jogurt i lody." a TŻ na to: "Czy to znaczy, ze trzeba mi robić więcej loda? Doskonała teoria! Powiedz koleżance, że bardzo mi się podoba" Dzięki mmk![]()
selya pisze:Miało być, że zgłaszamy od pierwszego, więc dzisiaj jak jest drugi to ja zgłoszę kociaka jako pierwsza
Kacper - Gorzów Wielkopolski. Mały kociak skatowany przez jakiegoś żula ;/ Kotek jest w bardzo ciężkim stanie, operacja poskładania go to koszt 800 zł. Kacperek ma połamaną miednice w kilku miejscach,uszkodzenie rdzenia (nie jest przerwany),otwarte złamanie tylnej łapy. Jest szansa na poskładanie go.
Chciałabym żebyśmy pomogły Kacperkowi gdyż padł on ofiarą bestialskiego czynu człowieka. Nie był to wypadek, ale świadome znęcanie się nad Kacperkiem.
Link do wątku o Kacperku
Mulesia pisze:O ile dobrze zrozumiałam, Kacperek ma już dom stały. Nie wiem, czy pomoc jest jeszcze niezbędna.
viewtopic.php?f=1&t=132504&start=90
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości