Moderator: Estraven
kokocha pisze:
Witajcie wszyscy moi kumple i kumpelki
Coś ostatni rzadko tu bywam, ale tak się jakoś nie składa. Duża ostatnio szaleje, bo mówi że ma dużo do załatwiania... jakieś tam głupoty robi i od czasu do czasu straszy nas, że właśnie TEGO dnia, do którego się tak skrzetnie przygotowuje wciśnie mnie we frak a Amelkę w jakąś różową suknię![]()
, po czym wybucha śmiechem a mnie do śmiechu nie jest...
Poza tym, że zachowania mojej Dużej odbiegają od normy to u nas po staremu:
Amelka na diecie
Ja na diecie
Duża na diecie
Duży na diecie
no...
Władzio
kokocha pisze:Ineczko![]()
![]()
Każdy z nas jest na diecie z różnych względów. Ja jestem ze względu na swoje przygody z sikaniem, Amelka ze wzgledu na problemy z kręgosłupem, które moga się pojawić jak Amelka nie będzie lżejsza, Duża cos tam mówi o figurze, a Duży o samopoczuciu...
nie ma się czego bać taka sobie stadna przypadłość
Władzio
kokocha pisze:Czyli możemy sobie urządzić taką małą grupę wsparcia
Władzio
kokocha pisze:Lafi Ty to masz szczęście... nad nami stoja i pilnują
Amelka z wieeeelkim apetytem
kokocha pisze:Lafi Ty to masz szczęście... nad nami stoja i pilnują
kalair pisze:kokocha pisze:Lafi Ty to masz szczęście... nad nami stoja i pilnują
Nie dalam sie. Powiedzialam sobie ze absolutnie nie zamierzam schudnac! Duza sie powinna cieszyc, ze ma mnie wiecej!![]()
kokocha pisze:Kiedy Amleci już się nie chce biegać... kiedyś to polowała jak szalona na różne muchy i inne robale. Teraz tylko jak ja ją gonię to nabiera predkości...
Władzio
MaryLux pisze:kalair pisze:kokocha pisze:Lafi Ty to masz szczęście... nad nami stoja i pilnują
Nie dalam sie. Powiedzialam sobie ze absolutnie nie zamierzam schudnac! Duza sie powinna cieszyc, ze ma mnie wiecej!![]()
A ja powiedziałam sobie, że chcę schudnąć, ale nie pozwolę sobie ograniczać jedzenia. No to biegam. Zwłaszcza jak widzę weta. I schudłam. Teraz lepiej mi się biega.
Kulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Baidu [Spider] i 32 gości