Anda pisze:Nie poddawajcie sie.
W szkole można wywiesić ogłoszenia. Byłem tam dziś, widziałem, że nie ma. Sam bym wydrukował, ale nie mam jak.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Nie poddawajcie sie.
bloo pisze:Jeżeli nigdy nie wychodził na dwór, to nie ma opcji, że gdzieś na luzie sobie spaceruje - tak sądzę. Odwiedziłabym przy okazji wszystkich sąsiadów, może ktoś zgarnął z klatki... albo wypuścił/ wygonił na zewnątrz.
bloo pisze:[...]piwnice? Jeżeli kot uciekł na klatkę schodową (a później, być może, gdzieś dalej), to szukałabym dziesięć razy wewnątrz budynku.
mietek77 pisze:Ponownie obszukałam cały blok łącznie z piwnicą.
mietek77 pisze:(...)Nigdy nie był na dworze bal się,jest wykastrowany.Od pewnego czasu chętniej wychodził na klatkę.(...)
bloo pisze:Macie zsypy na śmieci (wiem, że kiedyś były, nie wiem czy teraz też są)? Przerażonemu kotu wystarczy najmniejsza szczelina, żeby się gdzieś wcisnąć i być niewidocznym.
I wywiesiłabym krótką notkę dla sąsiadów, prosząc o info jeżeli ktoś jednak kota wypuścił/ widział.
mietek77 pisze:Chociaż... nie pod wszystkie drzwi da się podejść bo są wstawione kraty i może tam się schował, już sama nie wiem.
bloo pisze:W ogóle chodzą mi dziwne myśli po głowie: ona na pewno wyszedł? Nie jest gdzieś zamknięty w domu (pralka, szafa, cokolwiek - wiem głupawe to nieco![]()
)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 37 gości