Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 11:47 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Cztery koty uratowane, to nie byle co, prawda? Pisałam na wątku, żeby sherina wklejała zdjęcia, bo kociaki pójdą "na pniu", nawet bez ogłoszeń, takie są cudne.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 05, 2011 12:33 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

To jest bardzo duzo! :ok: Super akcja, a koteczki juz bezpieczne. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 05, 2011 13:44 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Troszke pogubiłam się.Mamusia gdzie trafi?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon wrz 05, 2011 15:25 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Zdejmuję banerek :D I przywdziewam nowy. :oops: Maleństwom życzę szybkiego znalezienia kochających domków :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pon wrz 05, 2011 15:45 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Bardzo się cieszę, że wszystko pięknie się udało :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 05, 2011 16:54 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

No niestety nie wszystko udało sie zgrać-Kasia jechała z bardzo daleka,trudno było okreslić czas w jakim dojedzie do Warszawy,Dorcia na 17 do pracy i okazało się,że nie ma komu kotków odebrać! :( :( :(
Dorotka, kolezanka z którą Kasia wiezie kotki zadzwoniła do mnie,a ja w panice(nie mając dostępu do netu i będąc w pracy) w desperacji zadzwoniłam do Kasi Kaprys o ratunek,a ten złoty człowiek obiecał pomóc!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję,że wszystko jakoś uda sie sfinalizować!!!
Kaprysku-nawet nie wiesz,jak bardzo jestem Ci wdzięczna!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kciuki nadal potrzebne i to bardzo!!!
Kocinki i Mateńka dzielnie znoszą podróż!

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 05, 2011 17:09 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

jakie cudowne rude mordeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ale nie pochwalam wiezienia koteczki luzem...
dlaczego nie jest w kontenerku lub w szeleczkach przypiętych do pasa? :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon wrz 05, 2011 17:12 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Broszko-kicia nie dała się załadować do transporterka.A niby skąd miałaby mieć szelki,skoro została zabrana od takiej opiekunki,która nawet nie zapewniła kocinom dachu nad głową? :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon wrz 05, 2011 17:16 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Matko, jakie one fantastycznie rozkoszne i cuudne!! :1luvu: :1luvu:

Kasiu, kciuki sa wiec nadal!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 05, 2011 17:22 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

kropkaXL pisze:Broszko-kicia nie dała się załadować do transporterka.A niby skąd miałaby mieć szelki,skoro została zabrana od takiej opiekunki,która nawet nie zapewniła kocinom dachu nad głową? :roll:

a jakie kotka ma szanse w razie wypadku lub poważniejszej stłuczki?
dla mnie to bardzo nieodpowiedzialne i nigdy nie zgodziłabym się tak wieźć kota.
piszesz że nie dała się załadować do transportera? a jak ją przekażą w dalszą drogę? luzem na rękach? a jak ją coś wystraszy i ucieknie?
czy Ty uważasz że takie ryzykowanie jest OK?

trzymam kciuki żeby nie zdarzyły się czarne scenariusze :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon wrz 05, 2011 17:26 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Nie,nie uważam,że to bezpieczne,nie ja ja wiozłam,i nie miałam wpływu na to.Być może po prostu nie maja wprawy w pakowaniu zapierającego sie kota do transporterka.I na miłość boską,dlaczego do mnie ten zarzut? 8O
A na kicię będzie czekał transporter przy odbiorze.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 05, 2011 17:37 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Oj, bez przesady...Moze to jakies ryzyko jest, ale tak wyszlo, dobrze ze kicia jest spokojna i daje sie przynajmniej tak wiezc. Kolezanka ostatnio tez tak wiozla koteczka, zapakowalysmy do auta, i juz! Wymog chwili, lepsze bylo to, niz zostawic na pastwe losu.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 05, 2011 17:46 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Jakie one śliczne :1luvu:
Kciukasy ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon wrz 05, 2011 17:52 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

koteńki - cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
teraz kciuki za super domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon wrz 05, 2011 17:55 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Ja naprawdę jestem nieskończenie wdzięczna Kasi i Dorotce za to,że poswięciły czas i pieniądze na tak daleką wyprawę-najpierw do mnie po transporter,a potem po kocinki i do Warszawy!
I to z własnej inicjatywy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Beatko-jeszcze za dotarcie na miejsca docelowe! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]