PearlRain pisze:budka do spania, wymoszczona kocykiem z polaru - dziś rano - kocyk wywalony poza budkę w kocyku zakopana kupa, mógł powiedzieć, że kocyk czas wyprać
O matko

U mnie ostatnio ściągnęli z suszarki majtki i tym przykryli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:budka do spania, wymoszczona kocykiem z polaru - dziś rano - kocyk wywalony poza budkę w kocyku zakopana kupa, mógł powiedzieć, że kocyk czas wyprać
Erin pisze:PearlRain pisze:budka do spania, wymoszczona kocykiem z polaru - dziś rano - kocyk wywalony poza budkę w kocyku zakopana kupa, mógł powiedzieć, że kocyk czas wyprać
O matko
U mnie ostatnio ściągnęli z suszarki majtki i tym przykryli![]()
kotkins pisze:Jamnik nadal puszcza bąki.
PearlRain pisze:Erin pisze:PearlRain pisze:budka do spania, wymoszczona kocykiem z polaru - dziś rano - kocyk wywalony poza budkę w kocyku zakopana kupa, mógł powiedzieć, że kocyk czas wyprać
O matko
U mnie ostatnio ściągnęli z suszarki majtki i tym przykryli![]()
ale mógł powiedzieć wypierz czy coś, nie tak ostentacyjnie kupę zakopać w swój kochany kocyk![]()
przyznaję prałam go jakieś 2 tygodnie temu, a on lubi czysty kocykodkłaczony i pachnący
Erin pisze:Bry!
Dziś rano znowu rower leżał wywalony, a wczoraj wracam z pracy, wchodzę do pokoju ... a tam telewizor gra![]()
![]()
Telewizji się jaśnie państwu zachciało
seidhee pisze:Dośćmam niekonkretnych i dziwnych mejli w sprawie moich tymczasów![]()
Za to same tymczasy (tfu, tfu!) ostatnio jakoś wyjątkowo urocze i grzeczne. Boję się
Agneska pisze:Prakseda, możemy razem iść do tego samego lekarza.
Agneska pisze:Prakseda, możemy razem iść do tego samego lekarza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, egw i 166 gości