Krzysiekbolo pisze:...dzisiejsza akcja z Casicą i Tobą, udowodniła wszystkim, jakimi ludźmi jesteście.
Takimi, którzy mają doświadczenie w prowadzeniu kotów z PNN.
Czy o czymś nie wiem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Krzysiekbolo pisze:...dzisiejsza akcja z Casicą i Tobą, udowodniła wszystkim, jakimi ludźmi jesteście.
Krzysiekbolo pisze: odpuszczają badanie, które mogło by wytłumaczyć pierwotną przyczynę, a w rezultacie zahamować rozwój niewydolności nerek.....
Doświadczenie w prowadzeniu PNN ma też potwierdzone na facebooku DT Smarti> Tam też zapytaj, tam też do doświadczenia z PNN się otwarcie przyznają.
trzy
Krzysiekbolo pisze:A kto mu zrobi posiew....![]()
![]()
redaf pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:pozwole sobie zacytować,żeby nie było,że jesteś kulturalny...
Szczególnie ten fragmencik:
"Agato, olewaj nietrybów. Nie zasługują na twoją uwagę i szacunek. Ty, ja i jeszcze kilka osób wie, że zrobiłaś dobrze. Gdyby większość tak robiła, było by mniej kociego nieszczęścia. Natomiast decyzja kamari o przyjęciu Henia była błędna w zarodku. Co najmniej z powodu ilości kotów, jakie ma ona pod opieką. To kamari wykazała nadpobudliwość, pod wpływem impulsu podejmując się zadania, któremu sprostać w jej warunkach nie jest możliwe. Pominę milczeniem pozostałe zagadnienia. No cóż, miałem o kamari lepsze mniemanie, ale po stwierdzeniu z jakim elementem się zadaje, moje mniemanie upadło."
A znasz przysłowie:
cytuje"wyżej sra niż dupę ma?"-jak nie znasz to już znasz...i to nie moje słowa...kiedys sie przejedziesz na wymadrzaniu się...chociaz z takim charakterkiem to raczej spłynie po Tobie..
Naprawdę tylko na taki post Ciebie stać?
Satoru pisze:a ja pewnie coś od czapy znowu palnę, ale ja się cieszę, że Pcimol weźmie Henia![]()
![]()
Krzysiekbolo pisze:Stosunek Casicy do Henia:
"Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126408&start=645
Inwestycja finansowa i nie tylko![]()
casica pisze:Sen pijanego/nacpanego schizofrenika trwa w najlepsze jak widzeKrzysiekbolo pisze:Stosunek Casicy do Henia:
"Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126408&start=645
Inwestycja finansowa i nie tylko![]()
Zarzut podyktowany niewatpliwa zawiscia o czerpanie zyskow z wprowadzenia Henia na gielde. Rozumiem, no ale kto pierwszy ten lepszy
A poza pleple, gdakgdak i pitupitu
Poza ulubionymi tutaj egzaltowanymi bekami
To o co chodzi? Bo nijak nie kumam.
2011-08-09 Zwiększono wlew do 100 ml/dobę , Fortecor5 1 x 1/2 tabl , Ipakitine, Rubenal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 36 gości