Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 19:41 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Dziękujemy za wsparcie :1luvu: Nie da się odmówić Biankowi jedzenia to oczywiste :D Jedyne, co mogę zrobić i robię, to ograniczyć w miarę możliwości kaloryczność i starać się ją trochę rozruszać :ok: To ostatnie dzisiaj, na przykład mi się udało śpiewająco :mrgreen: Zabrałam ją do pracy, bo miała przyjechać moja 11-stoletnia siostrzenica, która bardzo chciała ją poznać. Wszystkie się zachwycały, bo trafiły się akurat same kociary i wypuszczałam ją nawet do poczekalni :D Bian, jak na wybiegu dla modelek, wyciągała się, przechadzała z wdziękiem, naprawdę jakby rozumiała te zachwyty :1luvu: Będąc w nowym miejscu z samej ciekawości była w ciągłym ruchu (a miała do dyspozycji 2 a nawet momentami5 dużych pomieszczeń z dużą ilością ciekawych zakamarków :ryk: ) Jak wróciłyśmy do domu rzuciła się na jedzenie po czym po prostu padła, całkiem wyczerpana. Tak więc stwierdzam, że jest sprawna i aktywna mimo nadwagi tylko potrzebuje bodżców :D Nie mam zamiaru jej katować jedną karmą, ma duży wybór jedzenia, pilnuję się tylko żeby jej niepotrzebnie nie przekarmiać. Jutro znów wyprawa, spacerek, parę miejsc do odwiedzenia i wetka :1luvu:

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Czw sie 25, 2011 19:59 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Ale skarbusia ma atrakcje!
Oleńko zdjęcia wstawie jutro dzisiaj juz na nos padam :? -szukam domu dla kociej rodzinki--ostatni banerek w moim podpisie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 26, 2011 17:01 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Kochana Kasiu, wysłałam jeszcze zdjęcie zrobione przed dzisiejszym wyjściem (tak mi najwygodniej ją transportować, na moim ramieniu :D :D ). Teraz chcę się wszystkim pochwalić naszym sukcesem :1luvu: Dzisiejsza waga: 7,6 kg :!: Ta utrata wagi to nie tylko schudnięcie Bianka ale również fakt, że była ważona bez uprzęży ( to pewnie te 300 g ). Nie głoduje, broń Boże, tylko ja konsekwentnie pilnuję, żeby było dietetycznie no i dużo więcej się ruszałyśmy :ok: Testy ujemne, tylko z uszkiem jeszcze mamy się zgłaszać, chociaż jest już lepiej. Za miesiąc jeszcze odrobaczanie i znów ważenie. Takiego sukcesu, jak dzisiaj nie oczekujemy, wszak każda i duża i mała wie, że najwięcej chudnie się na początku, potem to już dużo wolniej :cry: Teraz śpi zmęczona ale już czeka na nią rybka :1luvu: Buziaki dla wszystkich :1luvu:

tasiac

Post » Pt sie 26, 2011 20:52 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Bardzo się cieszymy z tych wspaniałych wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sie 27, 2011 4:52 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Olu-wstawiam zaległe zdjęcia,ale na to z Tobą potrzebuję Twojej zgody :D

Obrazek

Obrazek

Cieszę się,że Bianuś w dobrej formie, ma raj na ziemi!
Powolutku schudnie,tylko to łatwe nie jest-nie tylko dla niej,ale i dla Ciebie!
Tak ciężko odmówić błaganiom! :oops:

Olu-jeśli nie wiesz jak odebrać PW-prywatną wiadomość,to smiało pisz-sherina wysłał do Ciebie nr konta,jeśli chcesz,to poproszę sherinę,żeby mi podała konto,a ja prześlę Ci mailem.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sie 27, 2011 7:07 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Pozdrawiamy sliczna Bianusiu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sie 27, 2011 12:57 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Kasiu, dziękuję za zamieszczenie zdjęć, możesz i to ze mną, ja tam jestem i tak niewyraźna, za to Bianek ma minę prześmieszną :ryk: Ja jej absolutnie nie odmawiam jedzenia, tylko to jest jedzenie dietetyczne (np. mleczko 0,5 %, chude mięso i ryba no i oczywiście 3 rodzaje suchego pokarmu) i podawanie jest rozciągnięte w czasie ( najpierw trochę tego potem innego i tak dalej więc ona ma wrażenie, że strasznie dużo zjadła :ryk: i w końcu usatysfakcjonowana zaczyna mruczeć, wtedy znak, że czuje się najedzona :D ). Mam właśnie taką prośbę Kasiu, żebyś mi na maila przesłała dane do konta sheriny, tak by było dla mnie najwygodniej (straszny typ niekomputerowy jestem :oops: ), buziaki dla wszystkich, Bianuś od rana śpi w swojej nowej kryjówce (na koszu z trawy, z nóżkami wyciągniętyni w powietrzu i samymi dłońmi opartymi na krześle, na nich oparta główka, wszystko pod moją toaletką, tak, że ledwie się tam wciska :ryk: :ryk: :ryk: ) Przesłałam zdjęcie ale ono w pełni nie oddaje ukrycia, bo odsłoniłam do zdjęcia dojście, normalnie zasłonięte wiszącymi na krześle ubraniami :1luvu: Przez sen też oczywiście wszystkich całuje (dosłownie) :D

tasiac

Post » Sob sie 27, 2011 16:55 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

kropkaXL pisze:Obrazek

O, Bianeczka na koturnach zaczyna chodzić :mrgreen: No nieźle Bianeczko, nieźle :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Wto sie 30, 2011 19:06 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

tasiac pisze:Kasiu, dziękuję za zamieszczenie zdjęć, możesz i to ze mną, ja tam jestem i tak niewyraźna, za to Bianek ma minę prześmieszną :ryk: Ja jej absolutnie nie odmawiam jedzenia, tylko to jest jedzenie dietetyczne (np. mleczko 0,5 %, chude mięso i ryba no i oczywiście 3 rodzaje suchego pokarmu) i podawanie jest rozciągnięte w czasie ( najpierw trochę tego potem innego i tak dalej więc ona ma wrażenie, że strasznie dużo zjadła :ryk: i w końcu usatysfakcjonowana zaczyna mruczeć, wtedy znak, że czuje się najedzona :D ). Mam właśnie taką prośbę Kasiu, żebyś mi na maila przesłała dane do konta sheriny, tak by było dla mnie najwygodniej (straszny typ niekomputerowy jestem :oops: ), buziaki dla wszystkich, Bianuś od rana śpi w swojej nowej kryjówce (na koszu z trawy, z nóżkami wyciągniętyni w powietrzu i samymi dłońmi opartymi na krześle, na nich oparta główka, wszystko pod moją toaletką, tak, że ledwie się tam wciska :ryk: :ryk: :ryk: ) Przesłałam zdjęcie ale ono w pełni nie oddaje ukrycia, bo odsłoniłam do zdjęcia dojście, normalnie zasłonięte wiszącymi na krześle ubraniami :1luvu: Przez sen też oczywiście wszystkich całuje (dosłownie) :D

A no to jak mogę to umieszczę! :D

Obrazek

Tadammm!-zobaczcie,jak Ola jest śliczna-pasują do siebie prawda?-black&white! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sie 30, 2011 19:11 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Obrazek

ależ foczka cudna...jaka ta miłość tucząca jest ;)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto sie 30, 2011 19:19 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

A jak przytulasna jest!-mięciuteńkie futerko jak jedwab!!!!
Miłość nie tuczy,z miłości sie tuczy! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sie 30, 2011 21:34 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

kropkaXL pisze:Obrazek
Tadammm!-zobaczcie,jak Ola jest śliczna-pasują do siebie prawda?-black&white! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Przepiękne zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo się cieszę, że się Bianeczce taki kochany domek trafił :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Nie wrz 04, 2011 18:59 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Pozdrowienia od Bianeczki, codziennie dostarcza nowych przeżyć i radości :1luvu:

tasiac

Post » Nie wrz 04, 2011 19:02 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Patrzcie jaki to szczęsliwy kocio!:

Obrazek

a tu na spacerku:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 04, 2011 19:08 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Bianka jest przeeeesliczna!!!! A razem z Duza! :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]