Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tasiac pisze:Kasiu, dziękuję za zamieszczenie zdjęć, możesz i to ze mną, ja tam jestem i tak niewyraźna, za to Bianek ma minę prześmiesznąJa jej absolutnie nie odmawiam jedzenia, tylko to jest jedzenie dietetyczne (np. mleczko 0,5 %, chude mięso i ryba no i oczywiście 3 rodzaje suchego pokarmu) i podawanie jest rozciągnięte w czasie ( najpierw trochę tego potem innego i tak dalej więc ona ma wrażenie, że strasznie dużo zjadła
i w końcu usatysfakcjonowana zaczyna mruczeć, wtedy znak, że czuje się najedzona
). Mam właśnie taką prośbę Kasiu, żebyś mi na maila przesłała dane do konta sheriny, tak by było dla mnie najwygodniej (straszny typ niekomputerowy jestem
), buziaki dla wszystkich, Bianuś od rana śpi w swojej nowej kryjówce (na koszu z trawy, z nóżkami wyciągniętyni w powietrzu i samymi dłońmi opartymi na krześle, na nich oparta główka, wszystko pod moją toaletką, tak, że ledwie się tam wciska
![]()
![]()
) Przesłałam zdjęcie ale ono w pełni nie oddaje ukrycia, bo odsłoniłam do zdjęcia dojście, normalnie zasłonięte wiszącymi na krześle ubraniami
Przez sen też oczywiście wszystkich całuje (dosłownie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 147 gości