Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Agnieszko, Mercedes nie ma ani w pierwszym poście, ani na Facebook'u. Czy ona może też zostać dodana?
queen_ink pisze:Tweety pisze:
Queen_ink, jestem z panem w kontakcie, nie bardzo mogę się zorientować w wieku malca, bo skoro stały pokarm wsuwa jak szalony (wg opisu pana) to musi mieć z 4-5 tygodni. Mam ze dwa pomysły co dalej ze smarkaczem ale zobaczę co pan powie jutro.
Wiem, dziękujęWet go oceniła na dużo mniej, ale po zdjęciach widać, że ze 4-5 mieć musi. Lunia i Ryśka na razie boją się ściura.
lutra pisze:Fretka pojechała do Rawicza, a my mamy Remika. W związku z zaniemożeniem F&H Marszałek przeczeka u nas kilka dni, a potem dołączy do karmelowego Apsika u zowisi.
lutra pisze:Na ten moment merci, ale pewnie trzeba będzie w przyszły weekend do galeriowania.. Małe zjadły conva, tylko biegunka już.
lutra pisze:Foty owszem, owszem. kto może, niech pomoże. Asiu, u Edytyl do obfocenia kleofas, emilka, julka i dwa małe...
może dasz radę?
queen_ink pisze:lutra pisze:Na ten moment merci, ale pewnie trzeba będzie w przyszły weekend do galeriowania.. Małe zjadły conva, tylko biegunka już.
Foty np? To pytanie do wszystkich właściwie, bo już jestem w Krakowie.
Tweety pisze:Dzwonił znowu pan od Małego, przywiózł go od mamy z Miechowa do Krakowa (busem), bo Mały coś niedomaga i prosił o wizytę u naszych wetów, bo się martwią. Mały nie je, miewa stany podgorączkowe ... Mam nadzieję, że to nie jakaś białaczka. Robert weźmie go jutro do Dudy razem z Kalim do kontroli i awaryjnymi tymczasami od Etiopii czyli ...Karaluchem i Tweety, bo chłopaki w nowym miejscu i bez mamy rozłożyły się całkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Majestic-12 [Bot] i 96 gości