Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Wcale się nie wycofała. Wcale. Poszła się przekląć spektakularnie i we własnym zakresie (że kotu postumentu żałuje i Blusika na bankructwo namawia).![]()
(aktualnie oczy sobie psuję - w papierach grzęznę)
zabers pisze: Zmrol ma energii za pięćdziesięciu - gania i świruje tak, że mury pękająGłównie z Glusiem. Kulkę zaczepia jak może, ale Kierowniczka najczęściej ostrożnie i z dystansem. Co jej tam będzie zmrol jakiś d... truł. A Zmrol pacnie łapką "berek" i zwiewa. Albo pacnie i kładzie się pokazując, że nie ma nic do Kuleczki, że będzie jej giermkiem. Tyle, ze Zmrol nie ma za dużo czasu, więc zaraz potem znowu biegnie gdzieś "w sprawach". Zajęty Zmrol.
matka maruda pisze:zabers pisze: Zmrol ma energii za pięćdziesięciu - gania i świruje tak, że mury pękająGłównie z Glusiem. Kulkę zaczepia jak może, ale Kierowniczka najczęściej ostrożnie i z dystansem. Co jej tam będzie zmrol jakiś d... truł. A Zmrol pacnie łapką "berek" i zwiewa. Albo pacnie i kładzie się pokazując, że nie ma nic do Kuleczki, że będzie jej giermkiem. Tyle, ze Zmrol nie ma za dużo czasu, więc zaraz potem znowu biegnie gdzieś "w sprawach". Zajęty Zmrol.
Zmrol jest szczwany i jak widać, szybko wpasował się w towarzystwo.
Papiery częściowo przerzuciłam i wyrzuciłam wczoraj, dziś walczę z PSO (dla niebelfrów - przedmiotowy system oceniania, co by rodzic mi nie zarzucił, że pastwię się nad progeniturą jego. A tu dzonk, wszystko jest na piśmie, co mi wolno, hehe..)
A muza z Łęgów kusi, oj kusi..
matka maruda pisze:Blusik, jaśniej proszę! Od inwektyw się powstrzymuję jeszcze. Jakim to wyrażeniem/słowem Cię tak mocno uraziłam?
jaaana pisze:Jak to dobrze, że nie muszę pamiętać, co to PSO
Blusik pisze:jaaana pisze:Jak to dobrze, że nie muszę pamiętać, co to PSO
Nie drażnij!
Chyba, ze instynkt samozachowawczy masz w zaniku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Lifter i 414 gości