"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 03, 2011 21:28 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

I jak to zniósł? :lol:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 03, 2011 21:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Jak zwykle. Drac ryja niemilosiernie, ale poza tym bez lapoczynow

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob wrz 03, 2011 21:59 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

DOŚĆ MAM:
czyszczenia łóżka po kocich sikach :(
Naprawę dość.
egao101

Post » Sob wrz 03, 2011 22:14 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Trójka idiotów siedzi i się nie rusza.Który się ruszy -przegra.
Taka gra.
Pierwszy to rudy bri,zamieszkały od zawsze.Druga to różowo-niebieski pers.Ta z nami od 10 miesięcy.
Ostatnia to maleńki,biały pól-pers,od tygodnia w domu.
Wszyscy palnują zbójstwo wszystkich.

Na kanapie leży jamnik i od godziny puszcza jamnicze bąki.

MAM DOŚĆ tej kampanii wrześniowej.
Biała woli się przytulić do psa niż dać się powąchać kotom.Rudy ze stresu przestaje jeść. Kolorowa bije białą tak ,że ta wygląda jak ofiara zbiorowego gwałtu.
Rudy bija od pół roku kolorową.

Ktoś ma tak jak ja???

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob wrz 03, 2011 22:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

O jeżu kolczasty :smiech3: :strach: :spin2: :surprise: :partygirl:

A mogę mieć lepiej? 8)
Pyśka dostająca pier...lca na widok Pyzy, Plamki, Pedra.
Ptysiek dostający pier...lca "ganianego" na widok Nietoperków, czyli Pedra, Prążka, Perełki.
Pyza dostająca pier...lca na widok Pysi.
Pumek dostający pier...lca na najmniejszy szelest, w jakikolwiek sposób związany z jedzieniem :roll:
Pixel wariujący na widok Partycji.
Pirat jojczący ... ch... wie, o co :roll: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 03, 2011 23:02 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Michal majacy wszystko gdzies.
Komandos lubiacy Michala i majacy obsesje na punkcie Hogaty
Hogata nielubiaca ani jednego ani drugiego i za szczyt dobrej zabawy uwazajaca naklepanie kocurowi po pysku

Mary_Poole

Post » Nie wrz 04, 2011 1:48 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Bry!
Dziś rano znowu rower leżał wywalony, a wczoraj wracam z pracy, wchodzę do pokoju ... a tam telewizor gra 8O :roll:
Telewizji się jaśnie państwu zachciało :mrgreen:

Witam!

jakiś czas temu wracamy z TŻtem do domu i słyszymy przez drzwi wejściowe jakieś buczenie. Wchodzimy do mieszkania i co się okazuje??? Koty włączyły odkurzacz... 8O :roll:

Wczoraj zachciało im się turlać dość spory słoik. Owszem, moja wina, okazało się, że nie był dokręcony, o czym nie wiedziałam. Efekt - podłoga zalana 3/4l płynnego miodu. A miodek pyszny, lipowy, swieżutki :crying: Wrrrrr!!!! :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Nie wrz 04, 2011 7:52 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

kotkins pisze:Trójka idiotów siedzi i się nie rusza.Który się ruszy -przegra.
Taka gra.
Pierwszy to rudy bri,zamieszkały od zawsze.Druga to różowo-niebieski pers.Ta z nami od 10 miesięcy.
Ostatnia to maleńki,biały pól-pers,od tygodnia w domu.
Wszyscy palnują zbójstwo wszystkich.

Na kanapie leży jamnik i od godziny puszcza jamnicze bąki.

MAM DOŚĆ tej kampanii wrześniowej.
Biała woli się przytulić do psa niż dać się powąchać kotom.Rudy ze stresu przestaje jeść. Kolorowa bije białą tak ,że ta wygląda jak ofiara zbiorowego gwałtu.
Rudy bija od pół roku kolorową.

Ktoś ma tak jak ja???

no to się dołączę...
Czika - bury dachowiec, u nas 7 lat.
Kizia - srebrny dachowiec - 4 lata z nami
Hana - czarna pantera - od lipca nasza
Czika leży na fotelu i wrednym wzrokiem obserwuje biegającą Hanę. Jaśnie Pani do zabawy nie jest skora, ale jak tylko Hana przebiegnie obok, to z "siłą wodospadu" pac ją przez łeb, tak profilaktycznie, żeby młodej nie wpadło do łebka ją zaczepić.
Na to Hana, żeby frustrację po obiciu przegonić zaczyna galopować po mieszkaniu, nie patrząc - bo po co? - przed siebie i jak tylko dojrzy gdzieś Kizię, to susem jednym ją dopada i tarmosi. Biedna Kizia zniesie to wszystko przez 5 sekund ze stoickim spokojem, a potem zaczyna się fuczenie, miauczenie i skowyt! Wojna, że hej! No i Hana znów ucieka, galopuje... nieopatrznie przebiega obok leżącej Cziki i zaś po łbie dostaje... i kołomyja od nowa! Da się tak nawet przez godzinę. :strach:
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Nie wrz 04, 2011 8:32 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

budka do spania, wymoszczona kocykiem z polaru - dziś rano - kocyk wywalony poza budkę w kocyku zakopana kupa, mógł powiedzieć, że kocyk czas wyprać :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie wrz 04, 2011 9:20 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

...a rano z piwnicy ,gdzie na "pobycie czasowym" mam dwa psy mojej synowej i pasierba przyszła skundlona cziłała i dostala bęcki .
Od rudego w drzwiach bo był najbliżej(Felix).
Od kolorowej bo cziłała nie ma prawa wchodzić do naszego (ludzkiego!) łóżka kiedy leży tam mój mega-pers (Fiona).
A potem od białej mikruski (Amelii) bo chciała do jej miski(ludzie!!mam w pokoju miskę i kuwetę...bo się dokociliśmy i one NIE MOGĄ mieć w tym samym miejscu...Skutek? Wszyscy radośnie rąbią do tej kuwety w pokoju,druga stoi sobie biedna,zapomniana w kącie kuchni...ja robić to PUBLICZNIE!!)

Cziłała stoi pod drzwiami.Czeka na ratunek z tego domu wariatów.

Jamnik nadal puszcza bąki.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie wrz 04, 2011 9:37 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Pusiek smaruje.
Drzwi smaruje, jak chce wyjśc.
Siedzi przed tymi drzwiami kretyn i smaruje tak pół godziny, szszszt, szszszt, szszszt....po 5 minutach dostaję pie....ca :evil: !!!!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie wrz 04, 2011 10:16 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

może jakieś zbiorowe...samobójstwo z rozpaczy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
w rolach głównych:
Kisia...dwuletnia hrabianka z...domu dziecka czyli TOZ-u
Kacper...niedoszły pan inżynier z Politechniki...na początku zakochana para z Kisią...
Pchełka znaleziony dzieciak w śmietniku z początkiem kociego kataru...3 miesiące temu
Kisia ją atakuje...od samego początku, rzuca się na nią gdy tylko zobaczy na horyzoncie...
Kacperek obrońca Pcheły...atakuje Kisię...i koło się zamyka :mrgreen:
Pchełka leje gdzie się da bo boi się iść do kuwety...
a Kisia leje z czystej złości bo się na nią wydzieram, że atakuje małą...
mnie z kolei atakuje córka i przyszły zięć...
bo hrabianka leje im na ubranie u nich w pokoju...kto to słyszał, żeby części garderoby leżały na pufach zamiast w szafie :mrgreen:
czy ktoś może mnie zastrzelić 8) 8) 8)
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 04, 2011 10:30 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

puszatek pisze:może jakieś zbiorowe...samobójstwo z rozpaczy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
w rolach głównych:
Kisia...dwuletnia hrabianka z...domu dziecka czyli TOZ-u
Kacper...niedoszły pan inżynier z Politechniki...na początku zakochana para z Kisią...
Pchełka znaleziony dzieciak w śmietniku z początkiem kociego kataru...3 miesiące temu
Kisia ją atakuje...od samego początku, rzuca się na nią gdy tylko zobaczy na horyzoncie...
Kacperek obrońca Pcheły...atakuje Kisię...i koło się zamyka :mrgreen:
Pchełka leje gdzie się da bo boi się iść do kuwety...
a Kisia leje z czystej złości bo się na nią wydzieram, że atakuje małą...
mnie z kolei atakuje córka i przyszły zięć...
bo hrabianka leje im na ubranie u nich w pokoju...kto to słyszał, żeby części garderoby leżały na pufach zamiast w szafie :mrgreen:
czy ktoś może mnie zastrzelić 8) 8) 8)

Jak jestesm przeciwko karze smierci i eutanazji tak na Tobie wykonam wyrok

Mary_Poole

Post » Nie wrz 04, 2011 10:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

dziękuję...dobry człowieku :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 04, 2011 12:13 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Powiem Ci, Puszatek, że zatkało mnie i właściwie przy Twojej sytuacji moje koty to "janioły" jakoweś i właściwie to skarżyć się na nie nie powinnam... :oops:
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

[poprzednia][następna]