miaudobry Fasolinko

jakas Ty piekna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że przeprasza wszystkich za swoją histerię. I że ci, co doświadczyli, już wiedzą, za co przeprasza.
Mogłaby sama przeprosić, a jak zwykle posługuje się mną![]()
Siedziałam sobie spokojnie na balkonie
A te wszystkie kłopoty to naprawdę nie jest powód, żeby nie było przekąski![]()
Fasolka
horacy 7 pisze:Moja duża zabrała mnie dzisiaj na wycieczkę,strasznie się bałem płakałem całą drogę.Później jakaś pani doktor oglądała uszy coś tam robiła i w końcu mnie ukłuła.Mój kolega byl odważniejszy chyba dlatego ,że mały jeszcze.Teraz jestem w domu i gniewam się na dużą.
Niuniek wystraszony![]()
MalgWroclaw pisze:Niuńku, Maju
duża nigdy nie próbuje nawet obciąć mi pazurków. Wie, co by było![]()
Z drugiej strony, nie lubię być w gabinecie, a wozi mnie z każdym głupstwem![]()
Fasolka
anulka111 pisze:Fasolko![]()
Wygladasz uroczo![]()
U nas byl obiad ,kolacji nie ma-indyka dostalismy,duza czesc indyka wyniosla gdzies-my mielismy surowy ,a to co wyniosla to upieczone bylo i fajnie pachnialoDuza dalej lata po oknach
i 2 x prawie mnie przerobila na nalesnika-kot sie nie moze polozyc na podlodze w tym domu
![]()
Gucio
anulka111 pisze:Mozna miec nie obcinane pazury??![]()
U nas obcinanie jest obowiazkowe-choc bronie sie jak lew
Gucio
horacy 7 pisze:Moja duża zabrała mnie dzisiaj na wycieczkę,strasznie się bałem płakałem całą drogę.Później jakaś pani doktor oglądała uszy coś tam robiła i w końcu mnie ukłuła.Mój kolega byl odważniejszy chyba dlatego ,że mały jeszcze.Teraz jestem w domu i gniewam się na dużą.
Niuniek wystraszony![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 189 gości