meksykanka pisze:Niestety głupota jest powszechniejsza u ludzi lub u zwierząt....
Ten babsztyl zadaje sobie tyle trudu, żeby szkodzić...
Niepojęte
Ile mogłaby pomóc w tym samym czasie.
Oj tak i skąd tyle bezwzględności w ludziach.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Niestety głupota jest powszechniejsza u ludzi lub u zwierząt....
Ten babsztyl zadaje sobie tyle trudu, żeby szkodzić...
Niepojęte
Ile mogłaby pomóc w tym samym czasie.
MalgWroclaw pisze:Kitku![]()
![]()
mam nadzieję, że mile spędzasz ranek, nakarmiony i wygłaskany.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Duża przyszła, no i dała wreszcie śniadanie, bo przed wyjściem nie dała. Pralcia wylizała Frani główkę, Florka się przytula do dużej.
Fasolka
Czarna utykastrasznie się martwię. Cała Czarna była i zjadła na szczęście, zanim:
Koniec względnego tygodniowego spokoju = pani wróciła z grzechotką. Wystraszyła młodego kota, który boi się i nie dojadł.
MalgWroclaw pisze:Grzechotka to pudełko whiskasa, na które podobno jej kotka w domu reagowała i od razu biegła (nic dziwnego, skoro dostawała kitekata). Uwierz mi, przed świtem grzechotanie to naprawdę hałas. Koty się tego boją. Też bym się bała, gdybym jadła, a ktoś stanąłby przede mną i hałasował
No, a poza tym przecież żadnych bezdomnych kotów nie karmiła. Jej się nie da zrobić takiej awantury, żeby odeszła.
MalgWroclaw pisze:Chyba od wszystkiego odpadam, naprawdę
anulka111 pisze:Małgosiu -to kwestia czegos ,co do niej dotrze- do kazdego dotrze,tylko trzeba znalezc sposob![]()
Jesli pani jest "ę i ą" -spokojnie bym stwierdzila ,ze nie mzoesz pojac jak tak madra osoba jak oan nie moze zrozumiec ,ze szkodzi swym postepowaniem tym biednym kotomInny pomysł-wykorzystnaie pani do pomocy-mycia misek itd-bo chyba nie wychodzi dla sportu
"Skoro pani przyszla pomoc " to prosze kupic taka i taka karme ,umyc miseczki , moze grafik zrobimy i pani bedzie karmic co drugi dzien o 5 rano?"
Do kazdego da sie dotrzec,tylko po prostu nie jestes jedza![]()
Powinnas intensywnie zaczac cwiczyc-jedzowatosc mozna w sobie wyksztalcic![]()
Wlasnie mam na koncie kolejnego bufona,ktory juz nie wyprowadza mi psa pod okno-moze ma mnie za wredna jedze,ale cel osiagnelam
urwiniu pisze:MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Czesc Fasolko
Duza mnie dzis dopieszczagłaskami.
Dała miesko![]()
I parapetujemy-mamy fajny dzien.
Gucio pozdrawiajacy
Guciu, może chcesz moją dużą. Oddam ją w dobre łapki.
Fasolka
Tylko jak oddasz Duża w dobre łapki, to w jakie łapki Ty trafisz?![]()
Uważaj z życzeniami Fasolko
TygRych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, PanPawel, Tygrysiątko i 196 gości