i już milczę zza swoich zatkanych zatok. znacząco.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:_Namida_, a co z tym leżącym, bez łapki?
Kocuria pisze:ja tylko sprostuję, że pranie nie trwa poniżej 2h chyba, że masz pod ręką jakiś tunel czasoprzestrzenny![]()
Tweety pisze:Kocuria pisze:ja tylko sprostuję, że pranie nie trwa poniżej 2h chyba, że masz pod ręką jakiś tunel czasoprzestrzenny![]()
może nastawiasz na inny programo ile pamiętam ona prała 1,5 h
miszelina pisze:Ryjek pojechał do domu :D
Osprzęt Ryjkowy przyniosę jutro do kociarni.
jedynie Grażynka od p. Staszka ale nie ryzykowałabym dostawiania kociaka z ulicy do jej malcaqueen_ink pisze:Znajomi znaleźli 2-3 tygodniowego malucha. Czy jest na sali kotka karmiąca, do której można by go podpiąć?
Tweety pisze:Dzięki Zlloty, że przejąłeś kota z II Pułku i odstawiłeś na kociarnię, bo nijak nie dało się go już wcisnąć w grafik, weci jakby krócej pracują niż my
milu pisze:Tweety pisze:Na Kocimskiej wymieniłam wszędzie żwirek (oprócz Sake - również wg przykazań), przy okazji umyłam i zdezynfekowałam wszystkie kuwety. Przychodził Gość do Zorra i wymiział jego i Gila, który się wpakował na kolana
Gil ma gluty, których wcześniej nie widziałam, oczyściłam mu nosek 2 razy, nic to nie dało - może go do weta? Bo też jak mi się wydaje nadal nie odzyskał głosu; otwierał dziś pysk jak ryba, bez miauczenia. Pozostali w miarę.
miszelina pisze:milu pisze:Tweety pisze:Na Kocimskiej wymieniłam wszędzie żwirek (oprócz Sake - również wg przykazań), przy okazji umyłam i zdezynfekowałam wszystkie kuwety. Przychodził Gość do Zorra i wymiział jego i Gila, który się wpakował na kolana
Gil ma gluty, których wcześniej nie widziałam, oczyściłam mu nosek 2 razy, nic to nie dało - może go do weta? Bo też jak mi się wydaje nadal nie odzyskał głosu; otwierał dziś pysk jak ryba, bez miauczenia. Pozostali w miarę.
Czyli Gilowi się pogarsza![]()
Może znowu go podleczyć albo jednak rozważyć operację?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości