właśnie dlatego jestem za chipowaniem zwierzaków, adresatkę kociak zgubi a tak to jest chip ..
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mania1979 pisze:porozsyłałam do dziewczyn z Pruszkowa ,mam nadzieję że się odezwą...
mania1979 pisze:tego to nie wiem ,ale ze schronów to się adoptuje a nie kupuje bez paniki
właśnie dlatego jestem za chipowaniem zwierzaków, adresatkę kociak zgubi a tak to jest chip ..
bazyla pisze:mania1979 pisze:porozsyłałam do dziewczyn z Pruszkowa ,mam nadzieję że się odezwą...
Też dostałam info, będę się rozglądać po okolicy. Rozpuszczę też wieści wśród znajomych.
Poinformujcie schronisko w Milanówku.
Kociabanda2 pisze:Neigh pisze:Ja mogę jedno - będę zwracać uwagę, gdyby gdzies mi mignęło ogłoszenie o sprzedaży. Moim zdaniem powinni je przeglądać. + zaliczyć wszystkie giełdy zwierząt i okoliczne targowiska.
Ktoś genialny moze wpasć na pomysł sprzedaży kota. Moi znajomi swojego rottka znalezli na targowisku 3 tyg po kradzieży.
Neight, a od jakich portali należałoby zacząć przeszukiwanie ogłoszeń o sprzedaży? Nie wiem gdzie najczęściej ogłaszane są koty :/ Przydałoby się też znaleźć jakieś portale, gdzie są ogłoszenia typu "znaleziono". Mam nadzieję, że znajomi orientują się już gdzie w tamtych okolicach są jakieś targowiska, bo ja mam pojęcia co się dzieje po tamtej stronie Wawy
mania1979 pisze:tego to nie wiem ,ale ze schronów to się adoptuje a nie kupuje bez paniki
Kociabanda2 pisze:mania1979 pisze:..tak dokładnie...
czyli mordownia...Cholera
Jeśli trafiłby do nich taki kot to raczej się właścicielom nie przyznają tylko będą chcieli na nim zarobić, co?
Anuk pisze:Dostałam info, jeśli u nas pojawi się ta kotka, natychmiast dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 268 gości