Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:Ja mogę jedno - będę zwracać uwagę, gdyby gdzies mi mignęło ogłoszenie o sprzedaży. Moim zdaniem powinni je przeglądać. + zaliczyć wszystkie giełdy zwierząt i okoliczne targowiska.
Ktoś genialny moze wpasć na pomysł sprzedaży kota. Moi znajomi swojego rottka znalezli na targowisku 3 tyg po kradzieży.
mania1979 pisze:ja jestem z Pruszkowa,mam znajomą co mieszka na Żbikowie,więc poproszę ją jeszcze dziś by przeszła się po okolicy. Napiszcie mi ulicę na której mieszkała kotka,bo Żbików jest duży. ona może być wszędzie ,Ożarów..Gąsin,Moszna ,trzeba poszerzyć teren poszukiwań..ja zrobię wszystko co mogę, by Wam pomóc..piszcie w razie co. Postaram się wieczorem po pracy (tak ok 20) przejechać się po Żbikowie ,pracuję na parku logistycznym więc mam po drodze. Mimo wszystko nie zrozumiem ludzi..jeśli już uciekała to od ostatniej ucieczki była by kotem nie wychodzącym u mnie..ech... aby tylko się odnalazła..zaraz porozsyłam wątek do dziewczyn z Pruszkowa
mania1979 pisze:porozsyłałam do dziewczyn z Pruszkowa ,mam nadzieję że się odezwą...
Ma_go pisze:Jestem z Pruszkowa, dostałam właśnie wiadomość od Mani.
Będę się rozglądać za kicią.
mania1979 pisze:..tak dokładnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 273 gości