Ale to wkurzające, że ludzie tak robią.. Jakby zabawkę mieli,a nie zywego stwora

Edit:Nie odezwali się...Nie wiem, czy to źle, czy dobrze..
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Harrusiowa pisze:Dziewczyny, przyślijcie mi największy jaki macie jpeg czy inny format obrazka z logo PKDT, spróbuję zrobić ten wektor.
Betbet pisze:Magradz, mam nadzieję, że dopchałaś się do autora logo. Przy takiej dostępności plików czekałam tlyko czy graficzka znajdzie czas żeby zrobić je w wektorach od nowa. Ale graficy to cholernie oblegany dział, mają mnóstwo roboty i nie zrobiła:(
Marlon pisze:Co powiecie na taki tekst do kalendarza "wybierz miśka" ????
"Jesteśmy grupą wolontariuszy z Trójmiasta i okolic, działamy w ramach fundacji Viva!
Jest nas kilkanaście czynnie działających osób, codziennie niesiemy pomoc kotom z Trójmiasta i okolic, w naszych Domach Tymczasowych przebywa ustawicznie około 150 kotów. Opiekujemy się kotami wolno żyjącymi: na terenie Stoczni Gdynia, na terenie byłej lisiarni w Gdańsku oraz mniejszymi grupami kotów na wielu, wielu podwórkach, dokarmiając je, lecząc i przede wszystkim sterylizując. Rocznie około tysiąc kotów otrzymuje od nas pomoc."
może być max 500.
Marlon pisze:Szybko liczysz
a ma ktoś uwagi?
Harrusiowa pisze:"działamy w ramach fundacji Viva!" - to chyba kalendarz Vivy, więc rozumie się samo przez się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 158 gości