ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 21:20 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Oświadczam, że idę sobie :( .
Bo moja córka Roksana zabiera mi kompa, maupa jedna :evil: .
Obiecałam jej, że napiszę oficjalnie na forum i podam jej imię, żeby wszyscy widzieli :evil: .
Jutro będę po południu, bo kolejna rundka po urzędach, mam nadzieję, że już ostatnia :evil: .
No i z tym lekarzem będę kombinować...
Dobranoc, cioteczki kochane :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sie 31, 2011 21:22 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Obrazek
Na dobranoc śliczny zachód słońca nad jeziorem Gielądzkim.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sie 31, 2011 21:24 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kocurzyca41 pisze:Obrazek
Na dobranoc śliczny zachód słońca nad jeziorem Gielądzkim.

Jej, jak pięknie! :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sie 31, 2011 21:26 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Piękne zdjęcie :1luvu:

Wyobraziłam sobie do tego delikatny szum wody i taki specyficzny zapach... No i ognisko :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 31, 2011 21:32 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:Piękne zdjęcie :1luvu:

Wyobraziłam sobie do tego delikatny szum wody i taki specyficzny zapach... No i ognisko :D

I to wszystko było....ale się skończyło :( I szara Warszawka..... :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw wrz 01, 2011 0:36 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Dziewczynki, chociaz noc juz , ale muszę się z Wami podzielić - jutro ostatni dzień w H&M :D / no , przynajmniej na razie :oops: /
W piątek mam szkolenie , w poniedziałek zaczynam pracę w Jutrzence, która jest właścicielem marki Goplana, czekolady, bombonierki - te klimaty
Pracowałam tam juz trzy lata temu w sezonie 3,5 miesiąca, teraz będzie krócej,, bo miesiąć, moze dwa, ale zawsze odpoczynek od tego obozu pracy i za lepsze pieniądze.

Kocurzyco, zdjęcia po prostu zajefajne, tylko pomarzyc o urlopie / a co to jest 8O /.
Od 25 lat nie wyjechałam z Poznania na dłużej niz jeden dzień :evil: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw wrz 01, 2011 6:58 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Przywitamy się w wątku :)
Masz bardzo fajne zwierzaczki :1luvu:

A Zosia to klonik moje Pysiuni :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 01, 2011 9:28 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Erin pisze:Przywitamy się w wątku :)
Masz bardzo fajne zwierzaczki :1luvu:

A Zosia to klonik moje Pysiuni :P

A tak właśnie czekałam, kiedy zajrzysz :D .
Na wąteczku witam serdecznie :D !

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 9:36 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:A tak właśnie czekałam, kiedy zajrzysz :D .

Czekałaś? Naprawdę? :)
To fajnie, że zajrzałam :P

Erin

Post » Czw wrz 01, 2011 9:40 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Erin pisze:
vip0 pisze:A tak właśnie czekałam, kiedy zajrzysz :D .

Czekałaś? Naprawdę? :)
To fajnie, że zajrzałam :P

No pewno, że czekałam :D ...Czytając twoje wpisy z wątku narzekaniowego pękałam ze śmiechu :ryk: .
Twoje kocurki wszystkie na P są świetne :D !

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 9:41 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:No pewno, że czekałam :D ...Czytając twoje wpisy z wątku narzekaniowego pękałam ze śmiechu :ryk: .
Twoje kocurki wszystkie na P są świetne :D !

Dziękuję :P MPiki również :1luvu:
I zapraszamy do nas :)

Erin

Post » Czw wrz 01, 2011 12:57 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Mam trochę zaległości w lekturze wątku, ale jestem. :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 01, 2011 15:45 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Jestem.
Dzień zaczął się paskudnie...
Wiecie, ja nie miewam snów. Ani przyjemnych, ani koszmarów...po prostu kładę się i przesypiam te parę godzin.
Dzisiaj rano otworzyłam oczy-Plamek siedział przy mojej twarzy i patrzył. On zawsze tak robi, jak widzi, że się budzę.
Reszta kotów drzemała jeszcze po nocnych ekscesach, więc pomyślałam sobie, że jeszcze na chwilę sobie oczka przymknę.
Kiedy znowu je otworzyłam, Plamek siedział dalej w tym samym miejscu, ale z rozciętego na jakieś 15 cm gardła strumieniami wypływała mu krew, a w ranie robiły się takie krwawe banieczki, jakby tamtędy próbował oddychać....i też siedział i patrzył.
Jezus, obudziłam się z krzykiem, cholerny Plamek dalej siedział i sie gapił, więc porwałam go na ręce i obmacałam dokładnie każdy centymetr ciała, wystraszyłam go nie na żarty, potem błyskawicznie zlokalizowałam moje pozostałe koty i ich stan, ale trzęsawki rąk jeszcze długo nie mogłam się pozbyć.
Cały czas jakis strach odczuwam, przestroga jakaś czy co?
Za Plamkiem łażę niemal krok w krok, już ma mnie tak dosyć, że schował się pod stolik...no zapomnieć nie mogę.
Może nie byłoby to takie straszne, ot, po prostu senny koszmar, ale to było tak, jakbym na chwilę zamknęła oczy, a potem znów je otworzyła...to samo miejsce i czas, ta sama pora dnia, otoczenie i ten sam kot siedzący w takiej samej pozycji.

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 16:14 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Gosia, to nie przestroga, tylko głupi sen :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw wrz 01, 2011 16:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Straszny sen 8O :x
Podobno sny sprawdzają się na odwrót, więc Plamek będzie żył długo i szczęśliwie :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]