Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nemi pisze:kotkins pisze:(...)
Spotyka ludzi po 40-stce.
Tych co nie nosili okularów ubiera w nie.Okularników czasem rozbiera.(...)
A to chyba jakieś pobożne i często spotykane marzenie jestOkularników ubiera w szkła dodatkowe i trzeba się nieźle nagimnastykować
No chyba, że się ma takie fikuśne, podwójne szkła - ale wtedy patrząc robi się głupie miny... trochę takie
ezzme pisze:Nemi pisze:kotkins pisze:(...)
A to chyba jakieś pobożne i często spotykane marzenie jestOkularników ubiera w szkła dodatkowe i trzeba się nieźle nagimnastykować
No chyba, że się ma takie fikuśne, podwójne szkła - ale wtedy patrząc robi się głupie miny... trochę takie
łeee ja prawie ślepa jestemmyślałam o laserowej czy jakiejś tam korekcie, ale zawsze jest coś innego, nawet na badanie jeszcze nie dotarłam
![]()
a jak się nosi soczewki kontaktowe to co jeśli do czytania trzeba będzie mieć + (kiedyś)?
Neigh pisze:ezzme pisze:Nemi pisze:kotkins pisze:(...)
łeee ja prawie ślepa jestemmyślałam o laserowej czy jakiejś tam korekcie, ale zawsze jest coś innego, nawet na badanie jeszcze nie dotarłam
![]()
a jak się nosi soczewki kontaktowe to co jeśli do czytania trzeba będzie mieć + (kiedyś)?
Co Ty wiesz o ślepocie ja mam - 5, 0 ; - 5,5 i żyje. Ostatnio w szklach kontaktowych miesiecznych. Tak Kotkins wiem, wiem ze w nich sie nei powinno spac, ale mnie sie zdarza.
Neigh pisze:Generalnie to sama bym takie chciała, tylko drogie paskudztwo. Trampek bez nazwy Converse wypisanej na boku jest o połowę tańszy.......Nooo i jeszcze MUSIAŁY być czerwone, tak?
Neigh pisze:Normalny dom to taki, z ktorego kot wychodzic nie musi!
fiszka13 pisze:Neigh pisze:Normalny dom to taki, z ktorego kot wychodzic nie musi!
Powiedz to Bronisławowi.On musi. Musi i koniec. I obwieszcza to całemu światu głośno i dobitnie. Jak się z nim nie wyjdzie, to jest foch, albo co gorsza nacisk psychiczny, pt: ja nieszczęśliwy, co za dom się mi trafił. Kot wtedy siada i wpatruje się z naciskiem w człowieka. A wtedy oj...trzeba kota mocno przepraszać
![]()
I wyjść, oczywiście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: DonaldGal, Google [Bot] i 74 gości