Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:JaEwka pisze:No to![]()
![]()
![]()
A co u Maksa? Czy przekonał się w końcu do Paniczy nadal woli jej tż
Maksiu okazał się ogólnie miziaty i całuśnyAle jednak woli pana
kamari pisze:Bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie ciepłe słowaNie ukrywam, że są dla mnie ważne.
Bardzo niewykluczone, że podany wczoraj adres pracowni na dniach będzie nieaktualny![]()
I to jest dobra wiadomość![]()
Jutro będę wiedzieć, ale nie wykluczone, ze przeniesiemy się w miejsce, gdzie moje dziewczynki (no i Myszolek)
będą miały jeszcze lepsze warunki
kamari pisze:Właśnie do mnie dotarło, że przez to całe zamieszanie zapomniałam o operacji Omini![]()
![]()
![]()
I to jest absolutnie karygodne i niewybaczalne i sama sobie właśnie robię karczemną awanturę.
Żeby tak zaniedbać własnego rodzonego kota, to trzeba umieć.
Ominia miała mieć operację w połowie sierpnia i wszystko się rozmyło.
Wychodzi na to, że naprawdę się nie nadaję do opieki nad chorymi kotami.
Jutro jadę z Coco na zastrzyk i przede wszystkim umawiam Ominię.
Bianka 4 pisze:Kasiu, piękne te mantry, dziękuję
BOZENAZWISNIEWA pisze:Marysia ,jutro za Ominie dostaniesz kare-w kącie u mnie postoisz,albo wyszorujesz kuwety
kamari pisze:Byłam właśnie w domu, żeby oporządzić koty (w dzień są zaspane i łatwo idzie podawanie leków).
Wszystkie porozkładane zespołami, ale Pumy nie widzęI nagle się wyłania, zaspana, nieprzytomna kompletnie... z pawlacza
![]()
![]()
![]()
Do niedawna ledwo skakała, a teraz potrafi się dostać tak wysokoMa co prawda ułatwienia: drapak, potem półka i już tylko kroczek do szafy, ale i tak byłam zdumiona
Gibutkowa pisze:Śpiew wielorybów fajna sprawa, szczególnie że śpiewają moje ulubione długopłetwce. I w dodatku tylko faceciNooo i ponoć się uczą melodii przekazywanych z jednego stada do drugiego. Terapeuci polecają śpiew wielorybów dla dzieci nadpobudliwych, z autyzmem i innymi chorobami psyche.
juana pisze:kamari pisze:Byłam właśnie w domu, żeby oporządzić koty (w dzień są zaspane i łatwo idzie podawanie leków).
Wszystkie porozkładane zespołami, ale Pumy nie widzęI nagle się wyłania, zaspana, nieprzytomna kompletnie... z pawlacza
![]()
![]()
![]()
Do niedawna ledwo skakała, a teraz potrafi się dostać tak wysokoMa co prawda ułatwienia: drapak, potem półka i już tylko kroczek do szafy, ale i tak byłam zdumiona
A czego chciałaś od Pumy![]()
Nie na darmo ma swoje imię
![]()
Brawo dla kociczki![]()
![]()
I dla osoby, która ją tak kuruje
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości