Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 11:16 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dziewczyny Bozia nam sprzyja!!!! :1luvu: Od rana nie mogłam się dodzwonić i teraz dostałam telefon.Nasi Rybacy :1luvu: pożyczyli łódż.I jest rybka dla kociaków. :D Wow!!!Musze lecieć odebrać.Teraz jeszcze zorganizować trochę puszek i suchego na dzisiaj.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon sie 29, 2011 11:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Aniu czy ta promocja jutro się kończy?Możesz się czegoś dowiedzieć bliżej?

spróbuję się czegoś dowiedzieć

Ok :1luvu:

iza71koty

Post » Pon sie 29, 2011 15:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani zapraszam serdecznie na bazarek z dziełem naszej Izy :1luvu:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=132402

kotki czekają :catmilk: :cat3: :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pon sie 29, 2011 20:14 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Popatrzylam teraz, w Swiecie Karm Josera Sensicat i Cullinese jest po 110 zl z groszami. Na allegro nie mam niestety konta...
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon sie 29, 2011 21:04 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ania i jej Nitro pisze:Popatrzylam teraz, w Swiecie Karm Josera Sensicat i Cullinese jest po 110 zl z groszami. Na allegro nie mam niestety konta...

Swiat Karm to ta sama firma co na Allegro :wink:

w razie potrzeby ja chętnie mogę zamówić z Allegro
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pon sie 29, 2011 21:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Przeżyłam chwile grozy.Ja, Fido i moje koty. :| Niestety Fido musi zostać tam gdzie jest, bo nie mam możliwości mu pomóc.

Postanowiłam ze dzisiaj go zabiore juz do siebie, bo wczoraj wydawał się sporo słabszy.To co sie działo kiedy go włożyłam do kontenerka, a potem szybko przebieglam z nim ulicę i do domu, to mało na zawał nie zeszliśmy wszyscy. :|
Niestety.W kontenerku biegał w kółko uderzając główką o wszystkie ścianki.To było straszne.W domu w wystawówce...przez moment myślałam że popełni samobójstwo.Zdążyłam go szybko włożyć do kontenerka i wymieść na dwór w jego miejsce.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam.Serio.Krzyk był taki jakby go mordowano.Miałam wiele kotek w domu, dzikich kotek.Przed sterylka, po sterylce.Zwykle sie uspokajały na widok moich kotów.Fido...aż mi cieżko wogóle o tym pisać.Teraz muszę sie tylko pomodlić zeby jutro przyszedł na posiłek. :| Kiedy go wypuściłam z kontenerka ,pobiegł co sił w nogach w swoje zarośla, jeszcze się przy tym przewracając.Poczułam taki cholerny gniew i żal do tego kto świadomie lub nieświadomie zrobił z tego wspaniałego kociaka kalekę. :evil: Myślę ze te duze juz zmiany neurologiczne powoduja ze on nie odróżnia do końca rzeczywistości, a zamknięcie i zabranie skojarzył sobie chyba ze śmiercią.W tych warunkach i w tej sytuacji pomoc uważam za nie możliwą.A wręcz szkodliwa dla kota.On nie bedzie jadł.Nie będzie spał.Będzie krzyczał.Potwornie krzyczał,jak dzisiaj.Ze wzgledu na Sasiadów, moje koty i Fido przede wszystkim, jedynie co mogę to sprawdzać kilka razy dziennie sytuację.Co się dzieje z kotem i jak sobie radzi.To kawałeczek ode mnie.Nie widzę innego rozwiązania.Jest żle bo kot je niewiele.Jest coraz słabszy ale funkcjonuje jakoś.W domu funkcjonować przestanie, a co gorsze może zrobić sobie jeszcze krzywdę albo jeszcze bardziej nieświadomie się okaleczyć.

iza71koty

Post » Pon sie 29, 2011 22:03 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Przeżyłam chwile grozy.Ja, Fido i moje koty. :| Niestety Fido musi zostać tam gdzie jest, bo nie mam możliwości mu pomóc.

Postanowiłam ze dzisiaj go zabiore juz do siebie, bo wczoraj wydawał się sporo słabszy.To co sie działo kiedy go włożyłam do kontenerka, a potem szybko przebieglam z nim ulicę i do domu, to mało na zawał nie zeszliśmy wszyscy. :|
Niestety.W kontenerku biegał w kółko uderzając główką o wszystkie ścianki.To było straszne.W domu w wystawówce...przez moment myślałam że popełni samobójstwo.Zdążyłam go szybko włożyć do kontenerka i wymieść na dwór w jego miejsce.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam.Serio.Krzyk był taki jakby go mordowano.Miałam wiele kotek w domu, dzikich kotek.Przed sterylka, po sterylce.Zwykle sie uspokajały na widok moich kotów.Fido...aż mi cieżko wogóle o tym pisać.Teraz muszę sie tylko pomodlić zeby jutro przyszedł na posiłek. :| Kiedy go wypuściłam z kontenerka ,pobiegł co sił w nogach w swoje zarośla, jeszcze się przy tym przewracając.Poczułam taki cholerny gniew i żal do tego kto świadomie lub nieświadomie zrobił z tego wspaniałego kociaka kalekę. :evil: Myślę ze te duze juz zmiany neurologiczne powoduja ze on nie odróżnia do końca rzeczywistości, a zamknięcie i zabranie skojarzył sobie chyba ze śmiercią.W tych warunkach i w tej sytuacji pomoc uważam za nie możliwą.A wręcz szkodliwa dla kota.On nie bedzie jadł.Nie będzie spał.Będzie krzyczał.Potwornie krzyczał,jak dzisiaj.Ze wzgledu na Sasiadów, moje koty i Fido przede wszystkim, jedynie co mogę to sprawdzać kilka razy dziennie sytuację.Co się dzieje z kotem i jak sobie radzi.To kawałeczek ode mnie.Nie widzę innego rozwiązania.Jest żle bo kot je niewiele.Jest coraz słabszy ale funkcjonuje jakoś.W domu funkcjonować przestanie, a co gorsze może zrobić sobie jeszcze krzywdę albo jeszcze bardziej nieświadomie się okaleczyć.

mój Boże, biedny Fiduś i Iza :cry:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto sie 30, 2011 11:05 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani pytam nieśmiało lecz może uda nam się wspólnymi siłami po małych wpłatach
uzbierać na karmę JOSERA SensiCat 10kg za 110,60zł. :catmilk:
Jest to bardzo dobra karma i jedyna okazja gdyż, jest w bardzo promocyjnej cenie :oops:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto sie 30, 2011 11:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ja również przyłączam się do Gorącej prośby. :oops: Dziewczyny jedyna taka okazja.Proszę podarujmy kotkom trochę luksusu.W tej chwili nie mamy już środków na koncie w Vivie! Ba jesteśmy na sporym minusie. :| Bardzo proszę o Pomoc.

dziennie potrzeba minimum 6 kg suchej karmy. :|

Przed chwilka doszła karma zamówiona przez Anię. :1luvu: :D 2 worki Josera sensicat. :D Do jej zakupu przyczyniły się :1luvu: Agiag, :1luvu: Megana, :1luvu: Willow_ i :1luvu: -=Sara=-.Dziękuje Wam kOCHANE z Całego Serca :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Wto sie 30, 2011 11:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Było jedno mailowe zapytanie o Oskarka.Niestety oferta z Bydgoszczy i jak dla mnie nie do zaakceptowania.Pani wstępnie zadała mnóstwo pytań w stylu czy kot kuwetkuje, czy niszczy meble, czy jest meblowy czy naziemny, czy umie korzystać z drapaka.Bo będzie musiał siedzieć przez 9 godzin sam.Kotek ma być prezentem dla 9 letniej córki.Niestety nie umiem odpowiedzieć na te pytania.Kociak jest wolnożyjacy.Mogę go przetestować 2-3 dni u siebie ,ale to za mało by odpowiedzieć na tak szczególowe pytania.Poza tym odległość.Pani jest przekonana ze Oskarek jest u mnie na DT stąd takie szczegółowe pytania.Oferta dla Oskarka musi pochodzić ze Szczecina.By w razie niepowodzenia Akcji kociak mógł wrócić do siebie.Nie widzę innej opcji w tym wypadku.

iza71koty

Post » Wto sie 30, 2011 11:24 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani. :D Jakby Ktoś pragnął się dołożyć do karmy, to będziemy Bardzo, bardzo Wdzięczni.Ania :D wszystkim się zajmie.Proszę się z Nią kontaktować.

iza71koty

Post » Wto sie 30, 2011 11:28 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Na stronie Fundacji Viva! kolejna nasza kotka zyskała Wsparcie i Wirtualną Opiekę. :D Pani Monika :1luvu: która miała wcześniej pod Opieką zaginioną kotkę Dianę ,wczoraj zdecydowała się na Adopcję Dorci. :D Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Śro sie 31, 2011 10:29 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani.Zapraszamy Serdecznie. :D Ania dołożyła sporo nowych ciuszków. :D

viewtopic.php?f=20&t=132219&start=0

iza71koty

Post » Śro sie 31, 2011 10:30 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:Kochani pytam nieśmiało lecz może uda nam się wspólnymi siłami po małych wpłatach
uzbierać na karmę JOSERA SensiCat 10kg za 110,60zł. :catmilk:
Jest to bardzo dobra karma i jedyna okazja gdyż, jest w bardzo promocyjnej cenie :oops:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro sie 31, 2011 12:38 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

:D Serum Dziękuję Kochana za Wsparcie dla kotków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Widzę że niewiele Osób zagląda na wątek. :| Mogę się tylko domyślać powodów.Pewnie szkoła, własne sprawy.Smutno bez Was Dziewczyny.... :|

Piszę niewiele, bo cały czas borykamy się z problemami finansowymi.A to niestety i odbiera mi chęć do pisania i zabiera sporo czasu.Wiem ze codziennie muszę zadbać o środki dla stada.Nie jest to łatwe, bo dzienne koszty utrzymania są bardzo wysokie. :|

iza71koty

[poprzednia][następna]