Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Aniu czy ta promocja jutro się kończy?Możesz się czegoś dowiedzieć bliżej?
spróbuję się czegoś dowiedzieć
Ania i jej Nitro pisze:Popatrzylam teraz, w Swiecie Karm Josera Sensicat i Cullinese jest po 110 zl z groszami. Na allegro nie mam niestety konta...
iza71koty pisze:Przeżyłam chwile grozy.Ja, Fido i moje koty.Niestety Fido musi zostać tam gdzie jest, bo nie mam możliwości mu pomóc.
Postanowiłam ze dzisiaj go zabiore juz do siebie, bo wczoraj wydawał się sporo słabszy.To co sie działo kiedy go włożyłam do kontenerka, a potem szybko przebieglam z nim ulicę i do domu, to mało na zawał nie zeszliśmy wszyscy.![]()
Niestety.W kontenerku biegał w kółko uderzając główką o wszystkie ścianki.To było straszne.W domu w wystawówce...przez moment myślałam że popełni samobójstwo.Zdążyłam go szybko włożyć do kontenerka i wymieść na dwór w jego miejsce.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam.Serio.Krzyk był taki jakby go mordowano.Miałam wiele kotek w domu, dzikich kotek.Przed sterylka, po sterylce.Zwykle sie uspokajały na widok moich kotów.Fido...aż mi cieżko wogóle o tym pisać.Teraz muszę sie tylko pomodlić zeby jutro przyszedł na posiłek.Kiedy go wypuściłam z kontenerka ,pobiegł co sił w nogach w swoje zarośla, jeszcze się przy tym przewracając.Poczułam taki cholerny gniew i żal do tego kto świadomie lub nieświadomie zrobił z tego wspaniałego kociaka kalekę.
Myślę ze te duze juz zmiany neurologiczne powoduja ze on nie odróżnia do końca rzeczywistości, a zamknięcie i zabranie skojarzył sobie chyba ze śmiercią.W tych warunkach i w tej sytuacji pomoc uważam za nie możliwą.A wręcz szkodliwa dla kota.On nie bedzie jadł.Nie będzie spał.Będzie krzyczał.Potwornie krzyczał,jak dzisiaj.Ze wzgledu na Sasiadów, moje koty i Fido przede wszystkim, jedynie co mogę to sprawdzać kilka razy dziennie sytuację.Co się dzieje z kotem i jak sobie radzi.To kawałeczek ode mnie.Nie widzę innego rozwiązania.Jest żle bo kot je niewiele.Jest coraz słabszy ale funkcjonuje jakoś.W domu funkcjonować przestanie, a co gorsze może zrobić sobie jeszcze krzywdę albo jeszcze bardziej nieświadomie się okaleczyć.
skarbonka pisze:Kochani pytam nieśmiało lecz może uda nam się wspólnymi siłami po małych wpłatach
uzbierać na karmę JOSERA SensiCat 10kg za 110,60zł.![]()
Jest to bardzo dobra karma i jedyna okazja gdyż, jest w bardzo promocyjnej cenie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 202 gości