Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 18:58 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Ja tylko przypomnę, bez komentarza, post Kamari z czasów przed przyjęciem Henia.

kamari pisze:Z mojej strony:
- transport jak najbardziej na już, byle nie w weekend, bo chcę, żeby Heniu trafił od razu do mojego weta
- nie ukrywam swoich obaw co do prowadzenia kota z pnn, żeby nie było niedomówień. Zdaję sobie sprawę, że znalezienie mu domu stałego będzie prawie niemożliwe i Heniu jedzie do mnie na stałe. Nie wiem ile to potrwa, kilka lat albo kilka miesięcy.
- gwarantuję mu dobrą opiekę, pełne zaangazowanie i rozpieszczanie do granic możliwości, ale nie gwarantuję cudu długiego życia (chociaż się postaram :mrgreen: )
- Heniu będzie prowadzony głównie przez mojego weta, do którego mam wielkie zaufanie i jego przede wszystkim będę się słuchać. Wątek dla nerkowców jest jak dla mnie przeliczaniem kota na tablicę Mendelejewa i nic z tego nie rozumiem, więc nie jest dla mnie żadną pomocą. Mój wet ciągle się dokształca i jest człowiekiem myślącym, cenię go bardziej niż specjalistów z dużych klinik (wynika to niestety z mojego doświadczenia w pracy z kotami).

Nie wiem, jak to lepiej napisać. Przyjmę Henia z dobrodziejstwem inwentarza i zrobię wszystko, co w mojej mocy, żeby go ustabilizować i dać mu dobry dom. Ale ... w sprawę Henia jest zaangażowanych kilku forumowych ekspertów od pnn. Z wielką wiedzą i doświadczeniem. I to mnie w pewien sposób martwi. Bo to nie do nich, ale do mnie trafi Heniu.
Potrzebuję rad i pomocy merytorycznej, ale nie prowadzenia za rączkę i kontroli na każdym kroku.
Jeżeli mój wet powie coś innego, to jego będę się słuchać.

Nie chcę być niegrzeczna, tylko powiedzieć zawczasu jak jest.

Od siebie dodam tylko, że w życiu nie korzystałabym z wyników zamieszczonych na forum.
Wyniki, książeczka itp. powinny być przekazane razem z kotem
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto sie 30, 2011 22:07 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

najszczesliwsza pisze:Dziś też nie pospałam, chyba nerwów ogólnie mam za dużo, by umieć spokojnie spać i się wyspać...
Ale wstałam z solennym postanowieniem.
Dziś będę najpierw myśleć, a później robić.
I pomału spełniam to postanowienie.
A skoro z myśleniem u mnie ostatnio coś nie tak, stąd TK i inne badania, to pomyślę sobie jeszcze... trochę...

8O

To ty potrafisz myśleć?! Jestem w szoku!!!

Maciek123

Od: Czw sty 20, 2011 15:53

Post » Wto sie 30, 2011 22:11 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Maćku , rozumiem że ty też masz jakąś misję tak jak Agata ale to co robisz jest paskudne :(
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 22:15 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Maciek123 pisze:
najszczesliwsza pisze:Dziś też nie pospałam, chyba nerwów ogólnie mam za dużo, by umieć spokojnie spać i się wyspać...
Ale wstałam z solennym postanowieniem.
Dziś będę najpierw myśleć, a później robić.
I pomału spełniam to postanowienie.
A skoro z myśleniem u mnie ostatnio coś nie tak, stąd TK i inne badania, to pomyślę sobie jeszcze... trochę...

8O

To ty potrafisz myśleć?! Jestem w szoku!!!

Co ten post ma na celu?
Masz coś do osoby cytowanej, pisz pw.
Cały trud kilku wcześniejszych piszących mający na celu powrót do normalności, czymś takim posyłasz na zieloną trawkę.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sie 30, 2011 22:16 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

jokototo pisze:Maćku , rozumiem że ty też masz jakąś misję tak jak Agata ale to co robisz jest paskudne :(

A zachowanie pani 'nadpobudliwej' jakie jest?! Szlachetne może? Nie!!!

Empatia ma pewne granice, dlatego czasem warto na własnej skórze przekonać się, jak to jest być gnojonym!!!

"Nadpobudliwa" na moich oczach rozwaliła kilka wątków i zgnoiła kilka osób.
Ale tego, co zrobiła Kamari jej nie daruję!!!

Maciek123

Post » Wto sie 30, 2011 22:26 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

i co, myślisz że za to medal dostaniesz , żenua :(
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 22:31 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

jokototo pisze:i co, myślisz że za to medal dostaniesz , żenua :(

Nie przesadzaj. Żenująca to jest "nadpobudliwa".

Ja chciałem jej tylko dać nauczkę. Takiego złośliwego prztyczka w nochal :twisted:

I jesli znowu zacznie świrowac, to przelecę się po wątkach, na których sie udziela i pokomentuję :twisted:

Maciek123

Post » Wto sie 30, 2011 22:34 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Maciek123 pisze:
jokototo pisze:Maćku , rozumiem że ty też masz jakąś misję tak jak Agata ale to co robisz jest paskudne :(

A zachowanie pani 'nadpobudliwej' jakie jest?! Szlachetne może? Nie!!!

Empatia ma pewne granice, dlatego czasem warto na własnej skórze przekonać się, jak to jest być gnojonym!!!

"Nadpobudliwa" na moich oczach rozwaliła kilka wątków i zgnoiła kilka osób.
Ale tego, co zrobiła Kamari jej nie daruję!!!

Podoba mi sie Twoje specyficzne poczucie humoru :ok:
jak czytam Twój tekst "pani nadpobudliwa"to sama ze śmiechu pękam :lol:
Kamari nic nie będzie, bo my tu z Marysią twarde babki jesteśmy i durne teksty nas nie osłabiaja,wiec sie nie "produkuj" :wink: Marysia do mnie przyjeżdża, wiec sie podbuduje w "mordowni'-jak to kiedys ktos okreslił mój dom :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 30, 2011 22:36 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Maciek123 pisze:
jokototo pisze:i co, myślisz że za to medal dostaniesz , żenua :(

Nie przesadzaj. Żenująca to jest "nadpobudliwa".

Ja chciałem jej tylko dać nauczkę. Takiego złośliwego prztyczka w nochal :twisted:

I jesli znowu zacznie świrowac, to przelecę się po wątkach, na których sie udziela i pokomentuję :twisted:

Dobrze,ze tylko przelecisz...po wątkach,juz sie zastanawiałam co jeszcze na dobranoc przeczytam :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 30, 2011 22:53 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Dobrze,ze tylko przelecisz...po wątkach,juz sie zastanawiałam co jeszcze na dobranoc przeczytam :lol:

No przecież nie "najszczęśliwszą"! :ryk: Nawet, gdyby była ostatnią kobietą na świecie. :ryk:

Maciek123

Post » Śro sie 31, 2011 5:32 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Rzadko to robie, ale twoj post zglosilam do moderacji.
I wynos sie stad, to watek Henka. Jesli nie masz do powiedzenia nic na jego temat, milcz
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro sie 31, 2011 6:03 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

casica pisze:Rzadko to robie, ale twoj post zglosilam do moderacji.
I wynos sie stad, to watek Henka. Jesli nie masz do powiedzenia nic na jego temat, milcz

:ryk: :ryk: :ryk:

Maciek123

Post » Śro sie 31, 2011 6:05 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

Maciek123
Naprawdę idź stąd do innego wątku
Krzysiekbolo

Post » Śro sie 31, 2011 6:07 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

casica pisze:Rzadko to robie, ale twoj post zglosilam do moderacji.

Kasia przesadzasz....rozpierduche z tego co czytam robi na dwóch wątkach najszczesliwsza...Czy zgłaszasz jej wypociny do moda/czy zgłosiłaś nazwanie naszego weta konowałem?Nie zauważyłam wpisu moda na ten temat... :(

O ile pamietam, to krzysiekbolo napisał posta"abc etyki lekarskiej"i co?Nic Was to nie obchodzi Kazecie naszemu wetowi leczyc kota jak WY uważacie, to bezczelne.... :(

acha i już sobie idę z tego wątku,żeby i mnie nikt "won"nie powiedział :( ,wszak to forum publiczne jak dobrze pamiętam i wolność słowa jest co dla niektórych :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 31, 2011 6:24 Re: HENRYK Z PNN U KAMARI W DT

BOZENAZWISNIEWA pisze:Kasia przesadzasz....rozpierduche z tego co czytam robi na dwóch wątkach najszczesliwsza...Czy zgłaszasz jej wypociny do moda/czy zgłosiłaś nazwanie naszego weta konowałem?Nie zauważyłam wpisu moda na ten temat... :(

Z tego co zauważyłem 'nadpobudliwa' robiła i robi rozpierduchę na wielu wątkach.
Taka już jej natura, niestety!
Spadam stąd, ale zaznaczam, że jeśli znowu zacznie, nie odpuszczę!

Maciek123

[poprzednia][następna]