PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Sol - trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Co do paneli...panele według mnie działają jak pudło rezonansowe. Czasem mam wrażenie, że zamiast 2 kotów mam stado dzikich słoni 8O Za to podobno na parkiecie kot porusza się prawie bezszelestnie! Ma któraś parkiet?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 12:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Kciuki som !!! :ok: :ok: :ok:

Sol, jak sasiadka się rozeźli za bardzo weź ją sposobem, opowiedz jej jakie masz problemy ze zdrowiem i że czasem po prostyu nie widzisz w co wchodzisz. Byłaby wielką szują gdyby nadal się naprzykszała. A jak dalej będzie, kij jej w oko :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto sie 30, 2011 12:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia_Siunia pisze:Za to podobno na parkiecie kot porusza się prawie bezszelestnie! Ma któraś parkiet?

Nie, ale mam paskudne linoleum i różnica jest :twisted: Panele przy kotach to nie najlepszy pomysł ale ja nienawidzę dywanów :evil: I trudno, jak komuś czasem coś nad głową w pokojach potupie :twisted: Ja też muszę znosić granie w piłkę nad głową, z boku walenie drzwiami i różne takie inne i żyję :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto sie 30, 2011 12:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia_Siunia pisze:Sol - trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Co do paneli...panele według mnie działają jak pudło rezonansowe. Czasem mam wrażenie, że zamiast 2 kotów mam stado dzikich słoni 8O Za to podobno na parkiecie kot porusza się prawie bezszelestnie! Ma któraś parkiet?

Ja mam i nie wierz w te głupoty... jak zaczynają się wściekać to mam stado dzikich mustangów

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto sie 30, 2011 13:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia_Siunia pisze:Sol - trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Sol - też trzymam kciuki :ok: :P

W starym mieszkaniu miałam parkiet, teraz mam panele. Różnicy nie słyszę, a stado do tupania mam większe, w tym osobniki większe od kotów :wink: Może to zależy od tego, czy pod panelami jest warstwa izolacji :?: U nas pod panelami jest takie zielone "coś".
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto sie 30, 2011 13:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Nemi pisze:U nas pod panelami jest takie zielone "coś".

U mnie jest a i tak łupią :P

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto sie 30, 2011 13:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

W nowym mieszkaniu zamierzam położyć wszędzie płytki. To powinno pomóc :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto sie 30, 2011 13:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pasibrzucha pisze:W nowym mieszkaniu zamierzam położyć wszędzie płytki. To powinno pomóc :twisted:

super to wygląda, jak kot goni laserek po płytkach :ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sie 30, 2011 13:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

becia_73 pisze:
Pasibrzucha pisze:W nowym mieszkaniu zamierzam położyć wszędzie płytki. To powinno pomóc :twisted:

super to wygląda, jak kot goni laserek po płytkach :ryk: :ryk: :mrgreen:

Wszędzie niesamowicie wygląda jak kot goni laserek :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto sie 30, 2011 13:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

O tak :mrgreen: . Moje (szczególnie te mnie ruchawe) dostają takiego odpału i poruszają się równolegle do toru laserka 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto sie 30, 2011 13:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

a mój Kleks łapie punkcik...a wczoraj nawet zębami próbował..
Reszta nie ma szans nawet spróbować zabawy, gdyż mały może spać snem kamiennym i staje jak wryty ... 8O :lol: na sam odgłos łańcuszka :roll: guuupek :mrgreen:
hmm mały tj 6,7 kg :kotek:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sie 30, 2011 14:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

od Beci to wszystkie niby takie kociaczki a wielgachne jak tygrysy.
Lenka niby u mnie najmłodsza a masą i wielkością jest druga w 6 kotowym składzie...
a ską ją mam? od Beci!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto sie 30, 2011 15:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pasibrzucha pisze:Moje koty tak potwornie tupią noc w noc, że się dziwię, że nikt jeszcze ze skargą nie przyszedł, zwłaszcza że panele jakoś u nas są tak dziwnie położone, że działają jak pudło rezonansowe
Bo boją się sąsiadki w szlafroku i kapciach :twisted:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto sie 30, 2011 18:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

dolabra pisze:od Beci to wszystkie niby takie kociaczki a wielgachne jak tygrysy.
Lenka niby u mnie najmłodsza a masą i wielkością jest druga w 6 kotowym składzie...
a ską ją mam? od Beci!

:ok:

Mój Nikita ostatnio podczas zabawy laserkiem dostał zawału jak ujrzał czerwoną kropkę na własnym brzuchu! Wyglądał niczym wydra leżąc na tyle pleców z oczami jak 5 zł i nieporadnie próbując pozbyć się kropki z brzucha. Nawalał sam w siebie i się dziwił chyba co robi :ryk:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 19:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

solangelica pisze:Glos na KOTA oddany! :ok:

Moje ogony kolejna noc z rzedu szaleja, zrzucajac rozne sprzety i zrywajac nas na nogi. Czekam tylko az przyjdzie Pani Nadwrazliwa z gory, ktora jest strasznie nadwrazliwa i wszystkie odglosy jej przeszkadzaja... Bo ona ma podloge z zerwana izolacja i w nocy wszystko slyszy. Nawet jak sie idzie do ubikacji to tez slyszy. I ona juz kilka razy mekolila zeby sie nie tluc ale na litosc boska, my sie nie tluczemy przeciez :roll: nie robimy tego specjalnie. Kiedys w nocy wpadlam na drzwi od lazienki bo ich nie zauwazylam, to uslyszalam kazanie... Masakra po prostu. Przeciez nie zamkne kotow w klatce na noc....

a może byś nabyła pani stopery w prezencie? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]