Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:No bo nie wiem, czy spodziewać się zgonu, czy liczyć na to, że rano już będzie OKGrzechotanie pudełkiem z przysmakami powoduje u niego marsz do misek, ale nie wolno mu jeść, pić nie chce, poza tym jest wiotki, tylko ogon macha...
Axa76 pisze:No bo nie wiem, czy spodziewać się zgonu, czy liczyć na to, że rano już będzie OKGrzechotanie pudełkiem z przysmakami powoduje u niego marsz do misek, ale nie wolno mu jeść, pić nie chce, poza tym jest wiotki, tylko ogon macha...
mar_tika pisze:POnawiam pytanie dlaczego Borys jest znowu w boksie?
I info na środę sa umówione dwie sterylki!!
Axa76 pisze:Ależ nie jestem wcale pewna, czy ma wszystko zdrowe. Jak go przynieśliśmy to był przytomniejszy, napił się wody, a potem poszedł spać i śpi. Czasem zmienia miejsce, ale w stanie pijackim zdecydowanie.
herzpl pisze:sluchajcie mam kocyk cienki i poduchy jedna to taka splaszczona pufa potrzebne sa do nas czy moze do schroniska
Axa76 pisze:Żyjemy. Ja się położyłam, a kot wstał. O 1:40 już sam wskoczył na okno, o 4 dałam jeśćTeraz już się drze jak zwykle
mar_tika pisze:Karola .Kinga dzwoniła że w boksie Toma jest biegunka.Nie wiadomo kogo to urobek bo wczoraj jego boks zostawiłam otwarty żeby mógł chodzic po kociarni.
Dziś do wieczornego dyzuru Kinga go przymknie.Sprawdź proszę wieczorem jego kuwetę i napisz czy jest biegunka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 174 gości