Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Oj nie kuś Kasiu, bo się kiedyś do Ciebie wybioręObiecałam to też Kamari i jakoś ciężko mi to zrealizować
Gibutkowa pisze:Kaś! Czekam na filmik
Bianka 4 pisze:Kiedyś Kamari mi odpowiedziała na to pytanie, ale przetrzepałam moją skrzynkę i niczego nie znalazłam, więc może było to w wątku... kurczę nie znajdę teraz. Kamari ratujJak wstawić filmik na youtuba
Obiecuję, że tym razem sobie zapiszę
kamari pisze:I nie jestem w stanie prowadzić oddzielnych wątków każdemu kotu, dlatego o Heniu nadal będę pisać tutaj.
kamari pisze:A z nowości Heniowych, o których do tej pory nie wspomniałam - Heniu nosi obciachowe szelkiŁososiowe. W serduszka
kamari pisze:Co prawda wątpliwości dotyczą Henia, ale korzystając z okazji wizyty Casicy i Carmen w niedzielę, będę zdecydowanie nalegać na dokładne obejrzenie wszystkich moich kotów, tych mieszkających w domu i tych mieszkających w pracowni. Zarówno tymczasów jak i rezydentów.
Willow_ pisze:kamari pisze:Co prawda wątpliwości dotyczą Henia, ale korzystając z okazji wizyty Casicy i Carmen w niedzielę, będę zdecydowanie nalegać na dokładne obejrzenie wszystkich moich kotów, tych mieszkających w domu i tych mieszkających w pracowni. Zarówno tymczasów jak i rezydentów.
Kamari, zupełnie nie rozumiem dlaczego masz się poddawać weryfikacji osób raczej mało życzliwych![]()
![]()
Dla mnie istotne jest to, że koty są po opieką weterynarza, a nawet dwóchKorzystasz w razie konieczności z konsultacji specjalistów i robisz wszystko, żeby koty miały się dobrze, a części skutecznie poprawiłaś standard życia
Mieszkają w Twoim domu, sama je utrzymujesz, więc poddawanie się jakimś dziwnym ocenom uważam za zbędne
![]()
Nie lubię samozwańczych guru i niestety obawiam się negatywnych komentarzy pod Twoim adresem po tej wizycie, sądząc po dotychczasowych wypowiedziach na forum.
Willow_ pisze:kamari pisze:Co prawda wątpliwości dotyczą Henia, ale korzystając z okazji wizyty Casicy i Carmen w niedzielę, będę zdecydowanie nalegać na dokładne obejrzenie wszystkich moich kotów, tych mieszkających w domu i tych mieszkających w pracowni. Zarówno tymczasów jak i rezydentów.
Kamari, zupełnie nie rozumiem dlaczego masz się poddawać weryfikacji osób raczej mało życzliwych![]()
![]()
Dla mnie istotne jest to, że koty są po opieką weterynarza, a nawet dwóchKorzystasz w razie konieczności z konsultacji specjalistów i robisz wszystko, żeby koty miały się dobrze, a części skutecznie poprawiłaś standard życia
Mieszkają w Twoim domu, sama je utrzymujesz, więc poddawanie się jakimś dziwnym ocenom uważam za zbędne
![]()
Nie lubię samozwańczych guru i niestety obawiam się negatywnych komentarzy pod Twoim adresem po tej wizycie, sądząc po dotychczasowych wypowiedziach na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, Marmotka, Talka i 29 gości