SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 17:32 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Mam nadzieję,że mała będzie super rozpieszczona i super szczęśliwa :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: Teraz czas na domek dla mamusi :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Sob sie 27, 2011 17:34 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Za aklimatyzację córki i domek dla mamusi :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 27, 2011 17:36 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Erin pisze:Za aklimatyzację córki i domek dla mamusi :ok:

:1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Sob sie 27, 2011 18:39 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Biedna mamusia , została sama :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob sie 27, 2011 20:35 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

w tym wszystkim problemem nie musi byc klimatyzacja małej w nowym domku a właśnie tęsknota za mamusią.. :cry: biedna stresowała się podróżą bo zwymiotowała w trakcie,buczała przez całą drogę i udawała groźnego kota :) za nią mocno trzymajmy kciuki by przywykła do tego ze nie jest już w piwnicy
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Nie sie 28, 2011 17:45 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

To ja teraz za mamusię trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Pon sie 29, 2011 2:42 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

mania1979 pisze:w tym wszystkim problemem nie musi byc klimatyzacja małej w nowym domku a właśnie tęsknota za mamusią.. :cry: biedna stresowała się podróżą bo zwymiotowała w trakcie,buczała przez całą drogę i udawała groźnego kota :) za nią mocno trzymajmy kciuki by przywykła do tego ze nie jest już w piwnicy

Biedulka kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Niech szybko stanie się pokojową , nakolankową księżniczką :1luvu: No , a teraz mamusia musi oczarować jakiś swoich przyszłych Dużych :1luvu: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon sie 29, 2011 7:20 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Podrzucę mamusię z rana :ok:

Są jakieś wieści z domku córeczki?
Jak będzie miała na imię?

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 10:56 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

pierwszą noc i dzień malutka "przepłakała"..nic nie zjadła i nie chciała się załatwić..dopiero wczoraj wieczorem zjadła i wskoczyła do kuwetki :) rozmawiałam dziś z Panią i malutka już od rana leży na łóżeczku,to postęp bo pierwsze godziny siedziała zagrzebana w zasłony :D jeszcze boi się ale zaczyna ufać coraz bardziej ,maleńka kruszynka co całkiem obcy świat dla niej..do tej pory tylko piwnica i nic..a teraz to mieszka normalnie w pałacu :1luvu: :1luvu:

a mamusia szuka dalej córeczki,"wyła" całą sobotę do niedzieli ,była kompletnie nieobecna..żal patrzeć na tę kotkę..w sobotę miałam przyjemność ją poznać,tuliła się do wszystkiego,do mnie do krawężnika co tylko było pod ręką..muszę znaleźć jej domek, ona pragnie kontaktu z człowiekiem.. :cry:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pon sie 29, 2011 12:15 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

mania1979 pisze:pierwszą noc i dzień malutka "przepłakała"..nic nie zjadła i nie chciała się załatwić..dopiero wczoraj wieczorem zjadła i wskoczyła do kuwetki :) rozmawiałam dziś z Panią i malutka już od rana leży na łóżeczku,to postęp bo pierwsze godziny siedziała zagrzebana w zasłony :D jeszcze boi się ale zaczyna ufać coraz bardziej ,maleńka kruszynka co całkiem obcy świat dla niej..do tej pory tylko piwnica i nic..a teraz to mieszka normalnie w pałacu :1luvu: :1luvu:

a mamusia szuka dalej córeczki,"wyła" całą sobotę do niedzieli ,była kompletnie nieobecna..żal patrzeć na tę kotkę..w sobotę miałam przyjemność ją poznać,tuliła się do wszystkiego,do mnie do krawężnika co tylko było pod ręką..muszę znaleźć jej domek, ona pragnie kontaktu z człowiekiem.. :cry:

Bardzo żal koteczki ,musiały być bardzo związane ze sobą, oby i dla niej się znalazł domek ,choćby dt :!:
Anna Kubica

Post » Pon sie 29, 2011 12:21 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

mania1979 pisze:pierwszą noc i dzień malutka "przepłakała"..nic nie zjadła i nie chciała się załatwić..dopiero wczoraj wieczorem zjadła i wskoczyła do kuwetki :) rozmawiałam dziś z Panią i malutka już od rana leży na łóżeczku,to postęp bo pierwsze godziny siedziała zagrzebana w zasłony :D jeszcze boi się ale zaczyna ufać coraz bardziej ,maleńka kruszynka co całkiem obcy świat dla niej..do tej pory tylko piwnica i nic..a teraz to mieszka normalnie w pałacu :1luvu: :1luvu:

A nie było żadnych szans, żeby przekonać ludzi do wzięcia także mamusi?

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 13:45 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

powiedziałam dzis Patrycji -bo tak nazywa się Pani kici - o tym cierpieniu mamusi ,powiedziała ze spróbuje przekonać rodziców...ale ja wiem że musimy szukać jej domku... :cry:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pon sie 29, 2011 19:03 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

oto najprawdopodobniej Amelka-choć pańcia jeszcze myśli nad imieniem :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pon sie 29, 2011 19:08 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Śliczna jest :D bardzo się cieszę że dostała taką szansę od losu :ok:
Teraz jeszcze oby jej mamusia dostała :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A miały koteczki ogłoszenia? Nie pamiętam.... :oops:
Anna Kubica

Post » Pon sie 29, 2011 19:34 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

tak ogłoszenia miały,Cat Angel je ogłaszała jak widać bardzo skutecznie :D
Obrazek
Obrazek

mania1979

[poprzednia][następna]