Mogłybyście czuwać tam w schronisku nad tym czy nikt nie szuka takiej kotki? brak łapki jest bardzo charakterystyczny. Nie wiem ile informacji podać w ogłoszeniu by później móc zweryfikować że to na pewno jej właściciel a nie jakiś obcy człowiek ze złymi zamiarami. Słyszałam o różnych rzeczach które się dzieją i o tym jak niektórzy robią sobie z takich spraw jaja
Informować będę tutaj na bierząco, jeżeli nie znajdzie się jej właściciel to trzeba będzie działaś w kierunku domku dla niej. Bardzo chcielibyśmy ją zatrzymać ale to niemożliwe, mój chłopak mieszka w pokoju wielkości komórki w którym jest duszno i jest bardzo mało miejsca w dodatku siedzi na politechnice od rana do wieczora, to nie jest najlepsze rozwiązanie dla kota. A u mnie mieszkają już dwa inne koty i dwa psy i królik z adopcji, kolejny zwierzak byłby dla nas przeciążeniem.
Dodam tylko że kot bez łapy świetnie sobie radzi, nie pomyślałabym, normalny zdrowy kot. Mój chłopak kazał mi pisać nie o tym że ma jedną łapę tylko o tym, że ma aż trzy

Fauka Design, projektowanie stron www.