Kaja już nie siedzi w klatce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:A ja mam pytanie o mokre dla kotów alergików.
Jedna z naszych tymczasek, Złotooka, ma alergię pokarmową - biegunka i ogromne rany na szyi (skóra się po prostu rozłazi, okropność). Jest odizolowana i dostaje RC hypoallergenic, kupy w sumie ok, szyja zagojona. Niestety, od wczoraj musiałam jej dokooptować nową tymczaskę na kwarantannie, kociaka. Wprawdzie Kaję mam zamiar karmić w klatce, ale żal mi Złotookiej, bo kiedy czuje mokre jedzenie, dostaje kręćka. Chcę jej coś kupić na pocieszenie, ale boję się, że znowu będzie dramat z tą szyjąCoś polecacie?
VVu pisze:Tak ładnie ją opisałaś, że muszę się jej przyjrzeć dokładniej.![]()
Jana pisze:Raz ją znalazłam, spała sobie w książkach na regale. Pogłaskana rozmruczała się jakby się w domu urodziłaAle teraz nie wiem gdzie jest.
Hana pisze:Czy dziś Kaja jest już odnaleziona i przyjrzana (dokładniej)?
Jana pisze:Narzekasz na zdjęcie kleszcza? To pomyśl, że ja go musiałam osobiście z Kai wyjąć. I osobiscie zabić (ale pyknął)
joshua_ada pisze:Jana pisze:Narzekasz na zdjęcie kleszcza? To pomyśl, że ja go musiałam osobiście z Kai wyjąć. I osobiscie zabić (ale pyknął)
Współczuję. Brrrrr. Nienawidzę. Wyjątkowe brzydactwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości