Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:Tiaaaa... jest taki jeden do przygarnięcia. Bezworkowy... co nie znaczy kastrowanyale nie znaczy terenu, choć wciąga jak dziki
Nieco jest brudny i wymaga kąpieli, ale to już w nowym domu, co?... Jutro nie dam rady, ale jak tylko mi się uda to podrzucę go tam, gdzie odbierałaś transporter z zadzwonię, że jest do wzięcia, ok? Umowę adopcyjną tym razem sobie odpuszczę
Wierzę, że będzie mu u ciebie dobrze
villemo5 pisze:(...) Świerzbią mnie palce, aby odpisać Broszce, ale skoro ma już tu nie wchodzić, to szkoda zachodu. Nie porozumiemy się i tyle.![]()
villemo5 pisze:(...)
Składki sierpniowe lądują w Skarpecie. (Podkreślam - tak już było w przeszłości, gdy był miesiąc bez kandydata).
Po drugie proponuję we wrześniu wyłonić dwóch beneficjentów. Jeden otrzyma pomoc ze składek wrześniowych, a drugi pomoc w takiej samej kwocie ze skarpety (chyba, że kwota składek wrześniowych przekroczy możliwości skarpetyco jednak wydaje się mało prawdopodobne).(...)
villemo5 pisze:Asiu ok!! Ale to, że nie chciało się jej POSZUKAĆ nie uprawnia do sugerowania, że my coś ukrywamy. I naprawdę nie uważam, żebym jako założycielka wątku miała obowiązek wyręczać kogokolwiek w korzystaniu z wyszukiwarki!! (Mulesiu dziękuję za fatygę) A najgorsze jest to, że pod wpływem tej awantury i "stare" Czarownice nagle zaczęły wątpić w przejrzystość rozliczeń
![]()
No cóż... Nie zmienię tego co się stało. Faktem jest, że ja nie zrozumiałam Broszki, a ona mnie. Więc jeśli mówić tu kategoriami "winy" to mamy jej po tyle samo.
Trinity36 pisze:Nie chce mieszać, ale.. skoro mamy mieć dwóch kandydatów, to może niepotrzebnie mieszać w to wszystko skarpetę? Ja będę wiedzieć ile składek za sierpień przyszło, więc tyle może trafić do tego, kto wygra. A za wrzesień wracamy na tory
solangelica pisze: Ilez mozna szukac pracy...?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 784 gości