Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 22:40 Re: Conan, Freya i Prozac-osikane łóżko-HELP!

Dziękuję ja i kochane futerka :D

Proziu teraz pod szczególną uwagą i chyba dobrze mu z tym :twisted: zachowuje się jakby był rozpieszczony :twisted: nagle zapomniał czego mu nie wolno :twisted: Ale jest zabójczo słodki. Wróciłam z pracy, przywitał mnie tak zaspany, że szedł w moim kierunku z zamkniętymi oczami :ryk: ale przydreptał, wzięłam na ręce słodką kluskę, rozplaszczył się totalnie, łapki wokół mojej szyji, tylne odnóża wyciągnięte w dół. Mam nawet fotkę, jutro Wam pokażę 8)
Zadnego nowego sika czy niepokojących objawów narazie nie było. Niestety też jutro nie uda mi się tego moczu złapać, bo mam nieplanowane zebranie w pracy wcześnie rano, dopiero co wróciłam i chciałabym trochę się przespać a nie czuwać przy kuwecie :? no a po zebraniu muszę lecieć do biblioteki póki otwarta. We wtorek musi sie udać.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon sie 29, 2011 7:39 Re: Conan, Freya i Prozac-osikane łóżko-HELP!

CZEŚĆ I CZOŁEM! Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 29, 2011 18:04 Re: Conan, Freya i Prozac-osikane łóżko-HELP!

Co za dzień...sporo się działo.
Ale zacznę od początku. Wczoraj była większa rocznica, dziś nieco mniejsza, ale równie ważna :D
Dzis mijają już i tylko 4 miesiące od przybycia do nas Prozaczka :1luvu: czuję się jakby był tu już conajmniej rok. Słodki przezabawny miś :1luvu: A tak się kochamy (wczorajsze nasze przywitanie jak wróciłam z pracy):

Obrazek

Wygląda jakby był kwadratowy i ważył dziesięc kilo :ryk: a on tylko jakoś tak na zdjęciach wychodzi :roll: pewnie przez to, że krótki i zbity jest 8)

A tak się ostatecznie zaprzyjaźnił z małą zołzą, która bardzo długo na niego warczała, bubała i syczała, wystarczyło że na nią spojrzał wtedy :lol: pamiętacie jeszcze? a teraz zołza nadstawia mu się do wylizywania i lubi z nim spać :D

Obrazek

Z rzeczy pozarocznicowych to trzymajcie kciuki proszę, bo w poniedziałek może zmienić się nasza sytuacja pracowo finansowa :wink: o tym dowiedzieliśmy sie zaraz po tym jak dowiedzieliśmy się, że żadnej kasy już nie będzie i już byliśmy bliscy rozpaczy :roll: ale chyba coś nad nami jeszcze czuwa.
Mnie w pracy też docenili, finansowo :mrgreen: i nie tylko. Chyba całkiem dobry dzień mieliśmy :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon sie 29, 2011 18:12 Re: Conan, Freya i Prozac-osikane łóżko-HELP!

Łał! Gratuluję! Cieszę się ogromnie!

A Prozac rzeczywiście jakoś niefotogeniczny. W rzeczywistości to całkiem szczupły facet.
Ślicznie razem wyglądacie :1luvu:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon sie 29, 2011 18:19 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Niefotogeniczny brzmi okrutnie :twisted: on po prostu zawsze bardzo statycznie pozuje :twisted: albo się rozplaszcza jak żaba, a w połączeniu z krotkimi grubymi łapkami tak to wygląda :twisted: co ciekawe łapki grube, bo ma naprawdę grube kości, widzę w porównaniu do Konana na szczudłach :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon sie 29, 2011 18:23 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Bo ja okrutna kobieta jestem :wink:

Szukam chętnego na darmowe wejście do klubu fitness w manufakturze- środa 17:00. W programie jacuzzi, sauna, ćwiczenia.

sunshine

Post » Pon sie 29, 2011 18:27 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

A jakie ćwiczenia? 8) do sauny akurat się nie nadaję bo umrę i miałabyś mnie na sumieniu, ale cała reszta bardzo zachęcająca 8)
Skąd masz w ogóle takie ekskluyzwne zaproszenia?
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon sie 29, 2011 18:32 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Mają tam różne ćwiczenia- yoga, Jukari Fit to Fly, Pure Pump, Step i wiele wiele innych. Nie wiem, bo jeszcze nie byłam. Zalogowałam się na stronie klubu i przed chwilą zadzwoniła do mnie miła Pani Ania. Zaproponowała mi takie wejście i powiedziała, ze mogę wziąć osobę towarzyszącą, która też będzie mogła korzystać z tych atrakcji za darmo. Pewnie cena członkostwa mnie porazi, ale zobaczyć mogę.

sunshine

Post » Pon sie 29, 2011 18:33 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Ja też zobaczyc mogę :wink: znam cenę członkowstwa ale nie powiem :P żyj w błogiej nieświadomości do środy :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon sie 29, 2011 18:34 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Idziesz ze mną?
Powiedz proszę. Dopóki siedzę :wink:

sunshine

Post » Pon sie 29, 2011 18:36 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Proziu, Ty płaskulko! :D

Shalom, co za piękne włosy! :1luvu: A buzię pokażesz? :mrgreen:

Trzymam mocne kciuki za sprawy pracowo-finansowe :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon sie 29, 2011 18:37 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

No wstydzę się, tak się wprosić :oops: :P ale chętnie skorzystam z tej opcji :mrgreen:

Proziu właśnie zapieczętował naszą miłość i znajomość, zrobił mi pamiątkę w postaci grubych sznyt na ramieniu :evil: bo sie sierotka nie mogła pozbierać i musiała wdrapać po moim ramieniu pazurami :evil: :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon sie 29, 2011 18:39 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Sama zaproponowałam, więc przestań z tym :oops:
W środę o 17ej :ok: Zabierz strój do ćwiczeń, klapki, ręcznik i strój kąpielowy :ok:

sunshine

Post » Pon sie 29, 2011 18:40 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

Pasibrzucha pisze:Proziu, Ty płaskulko! :D

Shalom, co za piękne włosy! :1luvu: A buzię pokażesz? :mrgreen:

Trzymam mocne kciuki za sprawy pracowo-finansowe :ok:

Dziękuję :oops: ale jeśli komplementujesz ich kolor to wyszedł przekłamany, bo nie mam fioletowych :twisted: tylko mroźny kasztan :P
Nad buzią się zastanowię, ale była tu już kiedys taka moja za czasów młodości :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon sie 29, 2011 18:41 Re: Conan, Freya i Prozac-wspominkowo;-)

sunshine pisze:Sama zaproponowałam, więc przestań z tym :oops:
W środę o 17ej :ok: Zabierz strój do ćwiczeń, klapki, ręcznik i strój kąpielowy :ok:

No co, wstydliwa jestem :twisted: o la boga, muszę sprawdzić czy jeszcze mieszczę się w strój kąpielowy :lol:

edit: tzn że sie stawię :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

[poprzednia][następna]