Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Mam takie pytanie, czy ktoś wie o kimś, kto potrzebowałby może pościeli - używanej, ale w dobrym stanie, wypranej, wyprasowanej? Mamy teraz łóżko 2-osobowe, a pościel jest na 1 osobę i zalega mi. Zawsze mogę na Kocimską, ale tam raz, że pełno wszystkiego, a dwa - no właśnie, może komuś przysłuży w potrzebie?
solangelica pisze:milu pisze:Mam takie pytanie, czy ktoś wie o kimś, kto potrzebowałby może pościeli - używanej, ale w dobrym stanie, wypranej, wyprasowanej? Mamy teraz łóżko 2-osobowe, a pościel jest na 1 osobę i zalega mi. Zawsze mogę na Kocimską, ale tam raz, że pełno wszystkiego, a dwa - no właśnie, może komuś przysłuży w potrzebie?
Milu, na Przybyszewskiego jest dom samotnej matki, tam na pewno przyjma kazda ilosc tego typu rzeczy. Siostry pomagaja wielu kobietom w potrzebie i wspieraja tez takie ktore po opuszczeniu ich placowki gdzies indziej mieszkaja. Mysle ze to bedzie najlepszy pomysl:) Dobry uczynek plus praktyczne rozwiazanie
gonia_krak pisze:solangelica pisze:milu pisze:Mam takie pytanie, czy ktoś wie o kimś, kto potrzebowałby może pościeli - używanej, ale w dobrym stanie, wypranej, wyprasowanej? Mamy teraz łóżko 2-osobowe, a pościel jest na 1 osobę i zalega mi. Zawsze mogę na Kocimską, ale tam raz, że pełno wszystkiego, a dwa - no właśnie, może komuś przysłuży w potrzebie?
Milu, na Przybyszewskiego jest dom samotnej matki, tam na pewno przyjma kazda ilosc tego typu rzeczy. Siostry pomagaja wielu kobietom w potrzebie i wspieraja tez takie ktore po opuszczeniu ich placowki gdzies indziej mieszkaja. Mysle ze to bedzie najlepszy pomysl:) Dobry uczynek plus praktyczne rozwiazanie
O nawet nie wiedziałam a mam tyle fajnych ciuszków na dzieciaczki 0-12miesięcy a będę się przeprowadzać i będą jedynie zawadzać. Aż zadzwonię i popytam czy nie chcą bo są w suuper stanie a część z metką
solangelica pisze:milu pisze:Mam takie pytanie, czy ktoś wie o kimś, kto potrzebowałby może pościeli - używanej, ale w dobrym stanie, wypranej, wyprasowanej? Mamy teraz łóżko 2-osobowe, a pościel jest na 1 osobę i zalega mi. Zawsze mogę na Kocimską, ale tam raz, że pełno wszystkiego, a dwa - no właśnie, może komuś przysłuży w potrzebie?
Tosza pisze: Już teraz wiadomo, że umowach adopcyjnych, na pewno moich, a może i fundacyjnych, należy wprowadzić zapisy, które wczesniej nie przyszłyby mi do głowy.
Tosza pisze:Może trzeba też udoskonalić procedury akceptacji nowych właściccieli. Ja np już wiem, że jeżeli będzie to para młodych ludzi lub małżeństwo bezdzietne z bardzo małym stażem, to musze poznać obie osoby.
gonia_krak pisze:Wiem że czyjaś była na pewno bo miała potarganą czerwoną obróżkę ale poszukiwania we wsi właściciela nie dały rezultatu. Przeszukałam w necie ogłoszenia (...) Jednak tego momentu kiedy wyciągnęłam ją z transporterka nie zapomnę nigdy bo wbiła we mnie pazurki i tak ufnie i błagająco patrzyła prosto w oczy że pękłam i jak wyszłam to się poryczałamPodejrzewam że gdybym była pewna że jest w ciąży i urodzą się zdrowe to zostawiłabym sobie i ją i maluchy
gonia_krak pisze:moje chłopisko samo mi to zasugerowało słowami "i co robimy? Poradzimy sobie z maluchami?"
gonia_krak pisze:moje chłopisko samo mi to zasugerowało słowami "i co robimy? Poradzimy sobie z maluchami?"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 363 gości