Jeżyk z białaczką już w domu.Wielkie dzięki zaangażowanym:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 15:34 Re: Samotny czarny Jeżyk z białaczką w klinice.Wawa DT/DS

Podrzucę chłopaka.
Status człowieka określa się na podstawie siły jego wrogów.

Hadronida

Od: Nie sty 16, 2011 0:28

Post » Śro sie 17, 2011 20:09 Re: Samotny czarny Jeżyk z białaczką w klinice.Wawa DT/DS

Tak bym chciała,żeby Jeżyk znalazł kochający domek. Niech wreszcie ludzie uwierzą, że białaczka to nie wyrok. Kotów z FeLV+ jest mnóstwo, coraz więcej ich na forum i to tylko dlatego, że są testowane, powtarzam to ciągle.Nie wiem, czy zauważyliście, że białaczkowce są wyjątkowymi miziakami?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sie 17, 2011 21:14 Re: Samotny czarny Jeżyk z białaczką w klinice.Wawa DT/DS

Hop :1luvu:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Czw sie 18, 2011 22:56 Re: Samotny czarny Jeżyk z białaczką w klinice.Wawa DT/DS

A Ja dopiero teraz.Cały dzień praca i psy, bo mam chore i Jeżyk musiał poczekać.Dziewczyny z Usynowa i okolic !! PLIZZ!.Zobaczcie Jeżyka.Teraz nawet ogłoszeń nie mogę zrobić, bo nie mam kiedy.Piękny czarny chłopak szuka domu ,no i przede wszystkim wsparcia przy poszukiwaniach.

Hadronida

Post » Sob sie 20, 2011 8:53 Re: Samotny czarny Jeżyk z białaczką w klinice.Wawa DT/DS

Podrzucam :kotek: faceta

Hadronida

Post » Nie sie 28, 2011 21:57 Re: Jeżyk z białaczką już w domu.Wielkie dzięki zaangażowanym:)

Właściwie to mogę podziękować tylko tym osobą które chociaż raz podrzuciły wątek Jeżyka.Jeżyk ma domek.Ale widzę że nie każdy kot tu na forum zasługuje na uwagę i na to żeby jego wątek choć raz na 2 dni był widziany.Widać taka selektywna miłość do zwierząt jednego gatunku panuje u mega "zaangażowanych" podobno w ich ratowanie.Gorzka prawda.

Hadronida

Post » Nie sie 28, 2011 22:12 Re: Jeżyk z białaczką już w domu.Wielkie dzięki zaangażowanym:)

Nie pisz tak, proszę.Z moimi wątkami też różnie bywa, czasem prowadzę blog i już.
Bardzo, ale to bardzo się cieszę,że kotek znalazł domek :dance: :dance2: :dance: Tym bardziej, że białaczkowcom trudniej niż innym.Będzie sam, czy jakieś zwierzęce towarzystwo też będzie?

ewar

Post » Nie sie 28, 2011 22:19 Re: Jeżyk z białaczką już w domu.Wielkie dzięki zaangażowanym:)

Wiesz, bo przykro jak sama możesz bez łaski czyjś wątek tak przy okazji podrzucić ,a wątek kota któremu chcesz pomóc jest niezauważalny.
Jeżyk na razie będzie sam.Ale może jak osoba się zdecyduje i oswoi z sytuacją posiadania białaczkowca, to się dokoci takim samym biedactwem.Najważniejsze że jest już u siebie :ok:

Hadronida

Post » Nie sie 28, 2011 22:30 Re: Jeżyk z białaczką już w domu.Wielkie dzięki zaangażowanym:)

Nie był nie zauważony, przecież kilka osób pisało.Ale dobrze Ci poszło, naprawdę.Białaczkowce powinny mieć spokój, jak najmniej stresu i jak najwięcej miłości i tego Jeżykowi życzę :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Nie sie 28, 2011 22:50 Re: Jeżyk z białaczką już w domu.Wielkie dzięki zaangażowanym:)

Jak wyjechałam, to Monika z lecznicy po tyg założyła konto żeby Jeża dać do góry i napisać że już jest z kataru wyleczony.A dobra w pompie.Kot ma dom :mrgreen: Jak tylko moje psie biedactwo postawię na nogi ,to ogłoszę inne koty.Możliwe że znowu z białaczką.Na teraz się nie rozdwoję nawet przy kompie.Kurde dzień miałam meega męczący i wkurzający,ale zakończony dobrymi wiadomościami. :ok:

Hadronida

[poprzednia]