Tak bym chciała,żeby Jeżyk znalazł kochający domek. Niech wreszcie ludzie uwierzą, że białaczka to nie wyrok. Kotów z FeLV+ jest mnóstwo, coraz więcej ich na forum i to tylko dlatego, że są testowane, powtarzam to ciągle.Nie wiem, czy zauważyliście, że białaczkowce są wyjątkowymi miziakami?
A Ja dopiero teraz.Cały dzień praca i psy, bo mam chore i Jeżyk musiał poczekać.Dziewczyny z Usynowa i okolic !! PLIZZ!.Zobaczcie Jeżyka.Teraz nawet ogłoszeń nie mogę zrobić, bo nie mam kiedy.Piękny czarny chłopak szuka domu ,no i przede wszystkim wsparcia przy poszukiwaniach.
Status człowieka określa się na podstawie siły jego wrogów.
Właściwie to mogę podziękować tylko tym osobą które chociaż raz podrzuciły wątek Jeżyka.Jeżyk ma domek.Ale widzę że nie każdy kot tu na forum zasługuje na uwagę i na to żeby jego wątek choć raz na 2 dni był widziany.Widać taka selektywna miłość do zwierząt jednego gatunku panuje u mega "zaangażowanych" podobno w ich ratowanie.Gorzka prawda.
Nie pisz tak, proszę.Z moimi wątkami też różnie bywa, czasem prowadzę blog i już. Bardzo, ale to bardzo się cieszę,że kotek znalazł domek Tym bardziej, że białaczkowcom trudniej niż innym.Będzie sam, czy jakieś zwierzęce towarzystwo też będzie?
Wiesz, bo przykro jak sama możesz bez łaski czyjś wątek tak przy okazji podrzucić ,a wątek kota któremu chcesz pomóc jest niezauważalny. Jeżyk na razie będzie sam.Ale może jak osoba się zdecyduje i oswoi z sytuacją posiadania białaczkowca, to się dokoci takim samym biedactwem.Najważniejsze że jest już u siebie
Nie był nie zauważony, przecież kilka osób pisało.Ale dobrze Ci poszło, naprawdę.Białaczkowce powinny mieć spokój, jak najmniej stresu i jak najwięcej miłości i tego Jeżykowi życzę
Jak wyjechałam, to Monika z lecznicy po tyg założyła konto żeby Jeża dać do góry i napisać że już jest z kataru wyleczony.A dobra w pompie.Kot ma dom Jak tylko moje psie biedactwo postawię na nogi ,to ogłoszę inne koty.Możliwe że znowu z białaczką.Na teraz się nie rozdwoję nawet przy kompie.Kurde dzień miałam meega męczący i wkurzający,ale zakończony dobrymi wiadomościami.