Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 14:58 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

teraz nie sezon na ziemniaki w jucie :mrgreen:
poczekaj styczeń, luty ,wtedy juty po kokardki :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sie 26, 2011 16:33 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

No właśnie nie,teraz ziemniaki pakują w plastikowe worki siatkowe.
Ale moze na jakichs zapomnianych stryszkach,gdzieś na wsiach sie ostały prawdziwe worki z juty.
Legnica

Post » Nie sie 28, 2011 19:59 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie sie 28, 2011 20:01 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie sie 28, 2011 20:04 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie sie 28, 2011 20:06 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Nie sie 28, 2011 20:43 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Legnica pisze:Obrazek

Jakiż wąs długi :1luvu:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie sie 28, 2011 22:21 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

:D tak,w ogóle jakiś taki pięknie ofutrzony Forest wydaje się teraz,a przecież lato upalne jest,wiec futro bywa raczej rzadsze.Nie wiem co akurat u Foresta tak wspaniale wpłynęło na poprawę wyglądu futerka,zupełnie nie wiem.
Może niedawno stosowany Fiprex ?
:lol:
Legnica

Post » Pon sie 29, 2011 13:49 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

a może Forest przed zimą trenuje w myśl ludowego porzekadła - ofutrzony Forest w sierpniu, mrozów w listopadzie się spodziewaj... :wink:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon sie 29, 2011 13:57 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Worki można kupić tutaj: http://allegro.pl/worek-jutowy-i1786999366.html

Czy można gdzieś na forum śledzić dalsze losy Lilu?

Pozdrawiam

Tasiemka1

Od: Pon lut 28, 2011 0:30

Post » Pon sie 29, 2011 16:50 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Dziekuję za info o workach.
Aktualny opiekun Lilu nie jest "forumowy".
Przy najblizszej okazji zapytam co u niej,na razie wiem ze jest wciąż rehabilitowana.
Legnica

Post » Wto sie 30, 2011 21:22 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Mam pieknego kochanego niby syjamka,czasem wydaje sie ze robi zezika,czasem drze japakę,taki z tych gadających chłopak,poza tym śliczna pingwinkowatą dziewuszkę i przesłodkiego burasia.
Komu z dostawa do domu?
Legnica

Post » Wto sie 30, 2011 21:31 Re: Legnica.Kupię stare,jutowe worki na ziemniaki.

Pytam,bo wydaje się ze to ostatni dzwonek na adopcje.
Kociaki pomału,ale bardzo skutecznie mnie rozpracowują i robi się niebezpiecznie milutko.
Rozrabiają,fakt,rozrabiają jak dzikie zajace i wyrządzaja wiele szkód,ale jak tylko ide zobaczyć co tam znów wywaliły,czy urwały,robią tak:
Sara siedzi w miejscu jak najniewinniejsze kocie dzieciatko,a w jej spojrzeniu widzę:no widzisz co narobili,ach te chłopaczyska bez ogłady.
Boguś ociera sie o moje nogi,a jak tylko wezmę na rece zeby mu solidnie nagadać,przytula łepek do mojej szyi i spogląda namolnie w moje oczy,no i jak tu takiemu powiedzieć ze jest nieznosny?
A Max?A Max na nic nie czeka,tylko wchodzi po moich nogach(nie ważne czy mam spodnie czy nie)prosto na ramię i próbuje dawać mi buziaczki noskiem.

Muszę jak najszybciej je oddać,póki mysl ze to tylko tymczasy jeszcze sie tli.
Legnica

Post » Śro sie 31, 2011 8:18 Re: Legnica

:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro sie 31, 2011 19:37 Re: Legnica

jutro znów na oddział,czuje się strasznie zmęczona tym wszystkim,jakbym miała ze 150 lat
Legnica

[poprzednia][następna]