"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 19:46 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:
Szenila pisze:Człowiek, który wymyślił kocie zabawki na gumce(dlaczego nie na sznurku :?: :!: ) musiał oglądać kota wyłącznie na obrazku :evil:
Przecież to niebezpieczne jest!!! A ja teraz jestem stuknięta :?

Moje padalce jak miały ze 3 miesiące, zeżarły taką gumkę z kociej wędki ... przez tydzień grzebałam w kuwecie i mierzyłam kawałki, które z nich wylazły ... Na szczęście nic im się nie stało ...wysrały wszystko...ale pamiętam, że też byłam spanikowana nieziemsko...

e, nieeee.... one tego nie zeżarły... one tym bawią się tak, że ta piłeczka na tej gumce odskakuje na wszystkie strony... Zaczepia się pazurem piłeczkę, ciągnie, ciąąąągnieee... a potem się puszcza, w momencie, kiedy gumka jest naprężona do granic możliwości.
I ja właśnie przed chwilą dostałam taką piłeczką na gumce w łeb.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Nie sie 28, 2011 19:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Niesamowite historie tu opisujecie :)

Gumiś, cudne tymczasiątka :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 28, 2011 19:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

PearlRain pisze:jak skończył 11 lat zaczęło mu odbijać z lekka, kiedyś to był fajny spokojny kot

Bo mu się kryzys wieku średniego zaczął! :mrgreen:
vip0 pisze:Po kiego czorta on grzebie w tych pyrach tak nałogowo (...)
Domowy wywalacz ziemniaków, cholera :!:
I jeszcze obgryza :!:

Mój Apacz ma to samo. Spokojnie nie mogę ziemniaków obrać, bo nochala prawie w nóż by włożył. Pachnie mu to i na surowo by zeżarł najchętniej :roll:
Erin pisze:Najważniejsze, że my je kochamy ... pomimo wszystko :wink:

Erin, no nie wiem, nie wiem - cały czas to powtarzasz i chyba sama siebie przekonujesz usilnie o tym... :ryk:

Łomatko, ale ten wątek leci. Tak, że nie nadążam :mrgreen: Dziękuję Wam, bo jak nic to wątek wsparcia :piwa:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Nie sie 28, 2011 19:49 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Szejbal pisze:
Erin pisze:Najważniejsze, że my je kochamy ... pomimo wszystko :wink:

Erin, no nie wiem, nie wiem - cały czas to powtarzasz i chyba sama siebie przekonujesz usilnie o tym... :ryk:

Wątpisz? :twisted:

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 19:51 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Szejbal pisze:Mój Apacz ma to samo. Spokojnie nie mogę ziemniaków obrać, bo nochala prawie w nóż by włożył. Pachnie mu to i na surowo by zeżarł najchętniej :roll:

Gabunia, która co prawda nie jest kotem, ale niedużą psinką, zawsze pożera kilka pierwszych obieranych przeze mnie ziemniaczków. Surowych, ofc.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie sie 28, 2011 19:52 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

E tam, ziemniaki. Pumek to nawet kapustę kiszoną próbował pożreć :roll:
Ale to odkurzacz chodzący jest :D

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 19:53 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Szenila pisze:I ja właśnie przed chwilą dostałam taką piłeczką na gumce w łeb.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sie 28, 2011 19:58 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Megana pisze:
Szejbal pisze:Mój Apacz ma to samo. Spokojnie nie mogę ziemniaków obrać, bo nochala prawie w nóż by włożył. Pachnie mu to i na surowo by zeżarł najchętniej :roll:

Gabunia, która co prawda nie jest kotem, ale niedużą psinką, zawsze pożera kilka pierwszych obieranych przeze mnie ziemniaczków. Surowych, ofc.

a czy na to nie trzeba przypadkiem uwazac ? Bo u ludzi zjedzenie ilus surowych ziemniakow powoduje wysoka goraczke (tak gdzies wyczytalam - na sobie nie sprawdzalam :mrgreen: )

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie sie 28, 2011 20:00 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Pożera je od urodzenia, a to już prawie 13 lat, więc chyba jej nie szkodzą.
Nie jest to codzienne, u nas makaron w menu głównie.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie sie 28, 2011 20:16 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A teraz, specjalnie dla Erin :mrgreen: i dla innych zainteresowanych :!: Kuweta, o której wspomniałam, dzieło pomysłu TrzyKociakiIichKłaki (bo bym po głowie dostała, jakbym nie zaznaczyła):
Obrazek

A tak to wygląda w środku:
Obrazek Obrazek

Obrazek
Tylko od dłuższego czasu trwają poszukiwania odpowiedniego pojemnika, bo te wykonawca zepsuł (bo "niekociarz" nie zrozumie koncepcji kociarza :P ). Cza było słuchać Szejbal, że najlepiej od razu kupić klajster budowlany, a nie wydziwiać :twisted:

Tu w asyście kotki Panki, która zadurzyła się, od kiedy kibelek został postawiony:
Obrazek Obrazek

EDIT: poprawiłam nazwę użytkownika - TrzyKociakiIichKłaki rzecz jasna :oops: ; cały czas mi się z "Kitaki" myli... :roll:
Ostatnio edytowano Nie sie 28, 2011 20:58 przez Szejbal, łącznie edytowano 1 raz
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Nie sie 28, 2011 20:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Szejbal pisze:A teraz, specjalnie dla Erin :mrgreen: i dla innych zainteresowanych :!: Kuweta, o której wspomniałam, dzieło pomysłu TrzyKitakiIichKłaki (bo bym po głowie dostała, jakbym nie zaznaczyła):
Obrazek

A tak to wygląda w środku:
Obrazek Obrazek

Obrazek
Tylko od dłuższego czasu trwają poszukiwania odpowiedniego pojemnika, bo te wykonawca zepsuł (bo "niekociarz" nie zrozumie koncepcji kociarza :P ). Cza było słuchać Szejbal, że najlepiej od razu kupić klajster budowlany, a nie wydziwiać :twisted:

Tu w asyście kotki Panki, która zadurzyła się, od kiedy kibelek został postawiony:
Obrazek Obrazek

WOW,w cos takiego to mozna srac!!! :ok: :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie sie 28, 2011 20:42 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Jaki dobry pomysl z kuweta! A ja wlasnie mialam narzekac na mojego kocura ktory mi za przeproszeniem sika po scianie :( , bo kuweta ma za niskie scianki dla niego :( .

fieldsofgold

Od: Sob sie 20, 2011 16:55

Post » Pon sie 29, 2011 0:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

O ranyż ale cudaczna budowla... :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon sie 29, 2011 7:09 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mary_Poole pisze:WOW,w cos takiego to mozna srac!!! :ok: :mrgreen:

Dokładnie tak :mrgreen: Można walić, aż miło :lol:

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 11:53 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

fieldsofgold pisze:Jaki dobry pomysl z kuweta! A ja wlasnie mialam narzekac na mojego kocura ktory mi za przeproszeniem sika po scianie :( , bo kuweta ma za niskie scianki dla niego :( .

Polecam kryte kuwety. Innych już dawno nie stosuję.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

[poprzednia][następna]