Kruszyna pisze:Dzisiaj w ramach akcji w Kakadu dom znalazły trzy maluchy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Dzisiaj w ramach akcji w Kakadu dom znalazły trzy maluchy
gabi.cezar pisze:Gibutkowa pisze:To bure to na pewno koteczka? JaEwka coś pisała chyba, że to któryś z braci (Bolek albo Lolek).
Dymniaczka w zeszłym tygodniu wyglądała jakby lepiej![]()
A widziałaś może Romana?
Nie jestem pewna, ale takie to drobne było, ze myślałam, że koteczka, a dymniaczka wygląda fatalnie.
Nie wiem czy widziałam RomanaPierwszy raz robiłam foty w schronie, a kotów na 3 jest
na serio zatrzęsienie. Może go wyłapiesz, bo mam jeszcze parę fotek. Ale jeśli to taki czarno biały, to
chyba nie mam jego zdjęćPrzepraszam, naprawdę,- przyjechaliśmy na 9 00 a 3 otwarta od 10, musieliśmy czekać na
p. Asię, a czas nas trochę naglił i się nie przyjrzałam tak jak trzeba. Gapa ze mnie, bo mogłam się spytać p. Asi o tego
Romana, tak jak o białasa
JaEwka pisze:A wczoraj mailowałam ze swietnym PanemBędzie w schronisku w sobotę rano - już zazdroszczę kotu będziem miał u nich jak w raju
Przygotowywanie mieszkania trwało 3 miesiące Pan zabezpieczał balkony, kupował wyprawki, i cała rodzina się edukowała odnoścnie opieki nad kociakiem
Eh czemu takich cudownych ludzi nie ma więcej
_leśna_ pisze:Zrobię wam zdjęcie Romana jutro jak będzie bo on się szlaja
_leśna_ pisze:No :] mam 2 x więcej mycia bo na nie też się załatwiają ale za to kotom lepiej i więcej miejsca mają.
Thorkatt pisze:_leśna_ pisze:No :] mam 2 x więcej mycia bo na nie też się załatwiają ale za to kotom lepiej i więcej miejsca mają.
Ja swoje "szmatki"przekażę przez JaEwka, tak na spokojnie.
Czekaja przygotowane.
JaEwka pisze:Thorkatt pisze:_leśna_ pisze:No :] mam 2 x więcej mycia bo na nie też się załatwiają ale za to kotom lepiej i więcej miejsca mają.
Ja swoje "szmatki"przekażę przez JaEwka, tak na spokojnie.
Czekaja przygotowane.
O właśnie bo mi z głowy wyleciało - możesz mi je podrzucić w tym tygodniu bo w niedzielę będę w schronie
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot], Nul i 688 gości