Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Musisz to wyszukać w wątku lub jego poprzednich częściach - wydaje mi się, że już gdzieś o tym było.ellza1 pisze:Kochani interferon ludzki rozrobiony do podawania dopyszcznie ile czasu w lodówce można trzymać ?
Wyszukiwałaś ceny ludzkiego interferonu i nie ma ich w poprzednich watkach?elwira zięba pisze:-podajcie mi ceny interferonu ludzkiego proszę
)BOZENAZWISNIEWA pisze:Vibragenu Omega nie podaje sie , gdy kot ma anemie , dlatego najpierw się kota doprowadza do stanu "uzytkowania'wspomagaczami, Interferonem ludzkim,a jak ma przyzwoite wyniki mozna Vibragen wprowadzić...
stanisławakot pisze:Czytając wątki o białaczkowcach można się w natłoku wiadomości zagubić. Przydałby sie poradnik pierwszej pomocy , dla lekarzy białaczka to wyrok, a biedny właściciel kotka wraca do domu i zaczyna wpadać w histerie.
ellza1 pisze:Kochani interferon ludzki rozrobiony do podawania dopyszcznie ile czasu w lodówce można trzymać ?
elwira zięba pisze:widzę że są jacyś zwolennicy sterydów(post powyżej); ja wiem, ze to nei jest dobre
pwpw pisze:Nam się poszczęściło- ponad dwumiesięczna walka zakończyła się okresem remisji, który trwa do dziś.. włączyliśmy sterydy i do dziś twierdzę, że tylko to pomogło Kacusiowi w momencie już zaniedbanej, postępującej choroby.. tak na granicy
![]()
(...)
Teraz żyjemy, jesteśmy - jednak to zawdzięczamy sterydom, których teraz, gdy jest lepiej musimy unikać jak ognia
fiszka13 pisze:Elwiro,
z tymelwira zięba pisze:widzę że są jacyś zwolennicy sterydów(post powyżej); ja wiem, ze to nei jest dobre
nie jest do końca tak jednoznacznie, bopwpw pisze:Nam się poszczęściło- ponad dwumiesięczna walka zakończyła się okresem remisji, który trwa do dziś.. włączyliśmy sterydy i do dziś twierdzę, że tylko to pomogło Kacusiowi w momencie już zaniedbanej, postępującej choroby.. tak na granicy
![]()
(...)
Teraz żyjemy, jesteśmy - jednak to zawdzięczamy sterydom, których teraz, gdy jest lepiej musimy unikać jak ognia
To wiele wyjaśnia. Sterydy białaczkowcom podaje się, gdy ewentualne ryzyko jest mniejsze niż spodziewane korzyści. Tak przynajmniej pisały mądre głowy w poprzednich watkach białaczkowych. Leczenie zależy od stanu kota, nie ma niestety recepty, którą można zastosować w każdym przypadku.
elwira zięba pisze:(...)
widzę że są jacyś zwolennicy sterydów(post powyżej); ja wiem, ze to nei jest dobre, ale jak patrze jak on tydzień nie je, a po zastrzyku odzyskuje cheć życia,a weci namawiają no to co robić
asia2 pisze:potrzebuje znowu porady. Wszystkie moje koty rezydenty są szczepione na białaczkę szczepionką PUREVAX RCPCh FeLV.
Szczepiłam niektóre z nich pierwszy raz a inne szczepie co roku.
Zamierzam połaczyć rezydentów z bialaczkowym Grochem.
I teraz to co mnie niepokoi. Czy szczepienie wykonuje się jedną dawką czy w odstępach tygodniowych (np. 2-3) podaje się następną dawkę szczepionki?
Ja zawsze mam szczepione jednokrotnie raz na rok.
Gdzieś cos przeczytałam i nie jestem pewna czy wszystko gra. Skądinąd lekarze nie jacyś ostatni i chyba nie strzelili by takiego babola.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 75 gości